Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

23. lokakuuta 2012

Lokakuun sny-paketti

Vihdoinkin lokakuun paketti kolahti postilaatikkooni. Oikeastaan ei edes voi sanoa "vihdoinkin",  sillä lokakuu on mennyt ihan kamalan nopeasti. Olen neulonut tilaussukkia. Yhdet on valmiit, mutta taidan esitellä ne vasta toisienkin valmiiden sukkien kanssa. Ovat niin samantyylisiä ja luulen, että toisetkin valmistuvat tämän kuun puolella.

Mutta, siihen pakettiin. Katsokaas, mitä ihanaa, ja haastavaa sain.
Totoro-lapasten ohje ja ohjeeseen sopivat langat. Salainen ystäväni, lapasohje on hyvä. Vaikka neulonkin eniten sukkia on lapasetkin kivoja jo ihan vaihtelun vuoksi. Smart on minulle tuttu lanka ja se on tosi kiva. Tykkään paljon. Lisäksi paketissa oli hauska teemaan sopiva kortti ja tummaa suklaata. Taidankin leipoa viikonloppuna. Vaikka vaalileivokset. Lisäksi paketissa oli vielä musta-valkoisia lautasliinoja.

Kiitos Salainen ystäväni tästä paketista. Se oli tosi kiva. Ja kohta varmasti niitä valmiitakin töitä..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit. :) Vähän tosiaan mietin tuota lapasohjetta, sillä itse tykkään totorosta kovasti. Vaikeinta tässä paketissa oli ehkä se, kun ohjeissa taisi olla, että oma suosikkiohje lähetettäisiin parille. Eikä minulla oikein ole suosikkia. :D Minä vain kokeilen eri ohjeita ja siirryn sitten aina seuraavaan.

Ja hyvä, että lanka oli sopivaa. :) Kysyin myyjältä seiskaveikan vahvusta lankaa ja hän suositteli tuota.

T: SNY

Pinni kirjoitti...

Joo, suurin haaste ohjeessa on kuitenkin kieli. Kun ei tuo enganti oikein taivu. Mutta illalla kun katselin ohjetta, niin luulen, että sen onnistuisin kuitenkin neulomaan. Saas nähdä!

Unknown kirjoitti...

Nuo lapaset on kivan näköiset. Minunkin pitäisi rueta neulomaan lapasia. Ohjeita olen keräillyt saa nähdä saanko yksiäkään tehtyä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mullakaan se englanti oikein taivu nuissa ohjeiden kohdalla. Siksipä katselin omia lapasia tehdessä vain nuita kaavakuvia ja laskin niistä silmukkamäärät ym. Eli niillä pelkillä kaavoilla pärjää kyllä eikä englantia tarvita juuri ollenkaan. :)

T: SNY

Heidi kirjoitti...

Lapaset ovat kyllä mukavaa vaihtelua, jos jaksaa vain peukalot tehdä :D. (itsellä edelleen kesken)

Jansku kirjoitti...

aivan ihanan paketin olet saanut ;) totoro lapaset ajattelin itsekkin tehdä, mutta kieli on ongelma minullekkin ;)

Susi kirjoitti...

Ihana ohje ja muutenkin kiva paketti :) Mäkin sain lapasohjeen ja Smartia siihen. Tota Totoroa oon kyllä kuolannut monessa blogissa :)

M kirjoitti...

Kiva paketti!
Nuo lapaset houkuttavat puikoille :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)