Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

15. helmikuuta 2013

Räjähtävää helmineuletta osa: 503

Taas yhdet sukat räjähtävällä helmineuleella neulottu. Ei voi mitään, ne on kivat ja niitä toivottiin.


Näissä sukissa lankana on Teeteen Pallas violettina, sekä punasävyisenä. Yhteensä lankaa meni 85 grammaa. Puikot olivat 2,5mm. Lanka on minulle uusi tuttavuus, ja todella kiva neuloa. Punaisen kerän tylsät harmahtavat kohdatkin upposivat näihin sukkiin kuin huomaamatta. Pallas kyllä pääsi lempilankojeni joukkoon, ainakin näin neuletuntuman perusteella.


Sukat alotin kärjestä ja kantapäänä on ihan perus tiimalasikantapää. Varren joustimen neuloin 2oikein 2 nurin, oikeat silmukat kiertäen. Jotenkin siitä tulee omaan silmään miellyttävämpi ja siistimpikin.


Nämä sukat tein tilaustyönä. Eli, vieläkään en saanut oman jalkaani ohuita hyvin istuvia sukkia, joille olisi kova tilaus. Niin se vaan taitaa olla, että ei ne neulojan jalat ja kädet ensimmäisenä ole tärkeysjärjestysessä. Jotenkin sitä vaan ajattelee, että teenpä nyt nuo ja nuo ensin ja sitten kerkeän tekemään omiin tarpeisiini. Ei sillä, etteikö minulla muuten noita sukkia kyllä olisi.

7 kommenttia:

Jansku kirjoitti...

nää on niin mukavan näköiset .. :)
Pitäisi jostain tämä räjähtävä malli löytää !!

Pinni kirjoitti...

Ohjehan tähän on tosi helppo. Joka toisella kierroksella tehdään helmineuletta monivärisellä langalla ja jokatoinen kierros tehdään ainaoikein yksivärisellä langalla. Muuten sukat ovat ihan perussukat. :)

Narukerä kirjoitti...

Olen tutustunut vasta helmineuleeseen, kun olen tehnyt valmistuvaan neuletakkiini reunoja helmineuleella... Ihanaa jälkeä se tekeekin. Ja sinun blogista olen ennenkin helmineulesukkia ihastellut. Koskahan itse tekisin sellaiset? On ne vaan kauniit, näissäkin aivan upea värimaailma! Inspiroivaa! :)

margsan kirjoitti...

Hienot ja kiva tuo elävä pinta!!!

notto kirjoitti...

Tosi hyvän väriset!

Milli* kirjoitti...

Ihanat =)

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu joukkoon! :) Kauniit sukat, pitäisi itsekin päästä tätä mallia jo testaamaan.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)