Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

12. syyskuuta 2011

Sienimetsällä-sukat

Sienimetsällä-sukat on neulottu ohuesta langasta sateisia syysilmoja ajatellen. Ne mahtuvat hyvin sujahtamaan melkein kenkään, kuin kenkään olematta liian kuumat ja kuitenkin lämmittämään varpaita. 

Sukat on aloitettu varpaista, Ullan ohjeeen mukaan. Silmukoita lisäysten jälkeen näissä sukissa on 48. Kantapää on tälläkertaa mallia tiimalasi. Tiimalasikantapään neulomisesta tykkään tosi paljon. Se on niin helppo ja istuu omaan jalkaan tosi hyvin. Miksen tee sitä useammin? Varren joustin on neulottu kiertäen. Tykkään.

Lanka on uutta tuttavuutta, Hjertegarnin Magic Strømpegarnia. Lanka oli tosi ihanaa neuloa ja vielä erittäin riittoisaa. Näihin sukkiin sitä meni vain 65grammaa. Mutta. Lanka näytti kerällä paljon kiinnostavammalle, kuin neuloessa. Nämä sukat on ihan ok, muttei väritykseltään mitkään omat suosikit. Harmillista. Taidan tarjota näitä huomenna yhdelle ystävälleni ja neulon itselleni uudet jostain toisesta langasta.


Ja vielä yksi harmitus, joka ei oikeastaan edes ole harmitus. Sillä toisessa kerässä raidat menivät eri suuntaan, kuin ensimmäisessä. Toisaalta se tekee näistä sukista kiinnostavamman, mutta sitten toisaalta olisin halunnut toisen sukan varteen jotain muutakin, kuin punaista ja oranssia. 

Kaikkia harmituksia kyllä huomattavasti vähentää lanka. Ihan superia neuloa ja ihanan tuntuista. Vajaa kerä tätä jäi, ehkä teen siitä sittenkin vielä sukat itselleni.

9 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Unohda harmistukset, nätit sukat nämä ovat!
Ja niin monikäyttöiset kun ovat ohuet, sellaiset minäkin oikeasti tarvitsisin...

Auli kirjoitti...

Kivat sukat ja raidoitus noin on vaan kiva ja persoonallinen!

Milukka kirjoitti...

On niin lutuisen näköiset sukat! Eikä tartte kyllä harmitella tuota raidoitusta, on kivat tuolleen!

Pirjo kirjoitti...

Ihanan väriset raitasukat :)

famu kirjoitti...

Kivat sukat.Kerrot langasta niin innostavasti,että heti tekisi mieli laittaa sitä puikoille!

Sirpa kirjoitti...

Ihan sienimetsän värisetkin! Ihanat!

kisa kirjoitti...

Nätit sukat ja ne on just hauskat kun noi raidat menee noin vastakkain :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Olette ihania. Olen katsellut tuon langan muita värejä jo vähän sillä silmällä, että jos joku muuttaisi meille..

Lila kirjoitti...

Voi miten kauniit raitasukat :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)