Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. elokuuta 2012

Elokuun ensimmäiset

Hitaasti, mutta varmasti valmistuivat sukat. Nämä olivat ensin Kyh-aloitukseni, joista piti tulla pikasniikkersit. Päätin kuitenkin jatkaa sukiksi.


Ihan perussukat kärjestä aloitettuna. Lankana sukissa on 7 veljestä papukaija, joka olisi miellyttänyt minua, jos.. Musta olisi mustaa ja valkoinen valkoista, eikä molemmat jotain harmahtavaa. Ja jos koko kerän aikana värit olisivat pysyneet samassa järjestyksessä. Toista sukkaa neuloessa oli lagassa solmu ja solmun jälkeen väri jatkui ihan eri kohdasta. En kuitenkaan viitsinyt ruveta kerimään lankaa välistä pois, vaikka värien sekaisuus nyt vähän harmittaakin. Taas yksi syy olla ostamatta Novitaa.


Puikot olivat Tallinnasta ostetut bambuiset, kokoa 3mm. Vähän ne on erituntuiset, kuin muut bambuni, mutta oikein hyvät. Seuraavan kerran, kun menen Tallinnaan, käyn kyllä tyhjentämässä sen pienen lankakaupan puikot. Noillakin oli hintaa 2,50 euroa.


Lankaa sukkiin kului 105 grammaa. Ja ne ovat kokoa 39. Noin suunnilleen. Nämä sukat jatkavat matkaansa Hyvän mielen sukka-keräykseen.

3 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Pirtsakat sukat :)

Ulla kirjoitti...

Iloiset sukat!

Milukka kirjoitti...

Ihanat pirteät sukat:) Taas saat jonkun Hyvälle Mielelle:)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)