Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

17. marraskuuta 2012

Kahdet mäkkärisukat

Huh! Vihdoinkin. Eilen lopulta sain melko tylsäksi muuttuneen Mäkkärisukkien neulomisprojektin loppuun. Aluksi se oli jännittävää ja kivaa, mutta olisi kyllä riittänyt toisten sukkien jälkeen. Mutta, kun lupasin neuloa viisi paria, niin minähän kanssa neulon. 

Neljännet ja viidennet ovat molemmat vihreitä.
Vaaleamman vihreät ovat kokoa 37ja tummemman vihreät sitten 38. Molemmat neuloin varresta aloittaen ja jätin kuvio-osuudesta kolme silmukkaa pois. Aina kuvioiden välistä. Kantapään tein ihan perusmallilla, vahvistettuna. 
Tummempiin lankaa kului 100grammaa ja vaaleampiin 90grammaa. Molemmissa puikot olivat kokoa 3. 

Suurin onnistumisen elämys näissä sukissa osui kantapäähän. Olen aina vähän karsastanut tätä mallia kantapäässä, kun en saa siitä ikinä tulemaan kerralla siistiä ja nättiä. Nyt ensimmäistä kantapäätä tehdessä sattui sohvalla olemaan virkkuukoukku. Kokeilin sen avulla poimia silmukat kantapään reunasta. Kantapäästä tulikin ihan supersiisti ka kivannäköinen. Poimin siis koukulla aina molempien silmukkalenkkien läpi langan puikolle. Vaikea selittää, mutta kantapäästä tuli täydelliset. Suosittelen kokeilemaan!
Näistä vaaleammat sukat pääsevät mukaan Aakkoshaasteeseen olemalla C:n sukat. Koska C:hän ne jouluna paketistaan löytää. 

Nyt sitten jotain ihan muuta, kuin sukkia. En tiedä, voiko se olla mahdollista, mutta nyt olen tainnut saada hetkeksi tarpeekseni sukkien neulomisesta. Aloitinkin jo D-työn.

3 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kivoja sukkia!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo vaaleamman vihreät on tosi kivan väriset. :)Ei liian räikeät, vaan sellaset luonnollisen väriset.

T: SNY

Oranssi kirjoitti...

Oli varmaan puuduttava urakka, mutta kiva meidän muiden on seurata tuloksia.

Kiitos kivasta blogistasi ja siitä, että sen löytää blogilistan kautta. Mulla on blogissani sulle jotakin...

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)