Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. toukokuuta 2013

Huhtikuun lankalaatikko

Huhtikuussa lankavarasto jäi selvästi plussalle. Pääsin käymään lankamaailmassa ja sen toki arvasi, miten siellä kävi. Lankaa hyppi koriin niin, että kiljunta vain kuului. Sekä minun, että myyjien. Plussaa varastoon tulikin kerralla 1450 grammaa.

Huhtikuussa neuloin mukavasti. Neuloin kyllä aika paljon, mitä nyt viikon kotoa poissaolo ja todella kiireinen aikataulu vähän hidastivat tahtia. Jämäkuukin alkoi ja siitä olen todella innoissani. Se on kummaa, että jämälangat kyllä on koko vuoden kaapin päällä, mutta aina Jämäkuun aikana niistä innostuu ihan toisella tavalla. Huhtikuussa lankaa kuluikin 515 grammaa. 

Huhtikuusta jäi yhdet sukat keskeneräisenä kaapin päälle odottelemaan Jämäkuun loppua. Toista kerkesin neulomaan aika pitkälle, mutta hylkäsin sen sitten sinne. Eikä haittaa yhtään. Yleensä olen yhden neuleen neuloja ja en edes kovin paljon mieti, mitä aloitan, kun saan edellisen valmiiksi. Olen vähän koittanut opetella monen neuleen neulojaksi yhtä aikaa, mutta ei minusta oikein ole siihen. Toki kun neulon lähinnä sukkia, lapasia ja pipoja, niin kyllästymistäkään ei siihen meneillään olevaan juttuun oikein kerkeä tulla. 

Toukokuu meneekin kokonaan jämäilyn merkeissä. Kivaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)