Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. kesäkuuta 2013

Jämäkuu

Jämäkuu loppui. Oli mukavaa neuloa jämistä, ja pelkästään jämistä. Olisin voinut jatkaa vaikka vielä toisenkin kuukauden, lankojen puolesta siis. Nyt on kyllä mukavaa päästä taas täysien ja uusien kerien kimppuun. 

Jämäkuun aikana kulutin 790 grammaa lankaa. Kerien loppuja sain tuhottua 23. Se on paljon se! Viimevuonna kulutin 780 grammaa ja 20 kerää. Tavoitteena minulla olikin kuluttaa samanverran lankaa kuin viimevuonnakin ja hyvin onnistui.


Neuloin 8 paria sukkia, yhden pipon ja yhden pannnan. Lisäksi neuloin vielä yhdet kämmekkäät ja muutaman pikkusydämen. Jotenkin nuo raitasukat vaan vie aina mennessään. Niitä on niin kiva neuloa.

Kesäyön hullutuksen päätin jättää välistä. Minulla on kuitenkin menossa kokoajan aakkoshaaste, sekä Suuri Sukkahaaste. Nyt keskityn niihin, sillä toukokuun sukatkin on vielä ihan alkutekijöissään. Ja kesäkuun sukat saisi jo aloittaa. Ja kaapin päällä on vuoroaan odotellut puolivalmiit Petäjät.

3 kommenttia:

Inna Vaara kirjoitti...

Kivaa olet jämistä luonut. Raitoja rakasta minäkin, vaikka viime aikoina oöen vähempi kutonut.

JennyF kirjoitti...

Monikaan asia ei ole tyydyttävämpää kuin jämäkerien tuhoaminen! :-)

Kocken kirjoitti...

Hello,
Löysin blogisi kun surffailin netissä inspiraatiota hakemassa. Aivan ihanat sukat olet tehnyt! Itse tykkään myös tehdä sukkia ja lapasia. Lankoja ostan aina kun näen halvalla ilman mitään sen suurempia suunnitelmia... Tuo jämäkuukausi kuulosti tosi mielenkiintoiselta. :) Kiitos ihanasta blogista - tulen kyllä käymään täällä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan! ;) Terkkuja Carina

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)