Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

13. maaliskuuta 2014

Lankaostoksia

Siivoilin lankavarastoani. Huomasin, että  vaikka minulla on lankaa varastossa kahdeksan kiloa ja risat, niin perusyksivärisiä lankoja niistä on tosi pieni osa. On vaan pätkävärjättyjä ja jotain ihania, mitä ei raaski kuitenkaan neuloa. Ainakaan ihan heti. 

Joululahjaksi olin saanut lahjakortin lankakauppaan ja kävinkin sen käyttämässä vihdoin. Tarkoitus oli ostaa vaan ihan peruslankoja, mutta kummasti koriin pomppasi pari muutakin kerää. 

Niiden ostosten lisäksi tein tilauksen vielä yhteen nettikauppaan ja tilasin lähinnä vähän paksumpia peruslankoja. Karismaa ja Jannea. 


Tuo Ice Yarns on minulle ihan uusi tuttavuus. Ne suloiset kerät kuitenkin houkuttivat ottamaan langat mukaan. Onko teillä kokemusta niistä? Kestäisiköhän se sukkalankana? On vähän pörröistä, mutta sisältää kuitenkin vain 50%villaa ja 50% sitten akryylia. Lankakaupassa siitä oli neulottu raitoja sukanvarteen, ei koko sukkaa.

Viikon päästä ollaan taas lähdössä pohjoiseen lomalle ja mietin jo kovasti, minkälaisia neuleita otan sinne mukaan. Ainakin menomatkan matkaneuleet pitäisi laittaa kotona puikoille ja muitakin neuleita pitäisi vähän suunitella. Perinteisesti olen tehnyt jotakin helpohkoa huivia, sillä se on autossa helppo käsityö, kun ei ole kun se yksi puikko ja yksi lanka kiinni työssä.

3 kommenttia:

M kirjoitti...

Miten herkullinen kevätkimara!!
Ei ole kokemusta Ice Yarns langasta mutta herkulliset raidoitukset näytää olevan.
Mukavaa lomareissua!

Virpi kirjoitti...

Kiva valikoima lankoja, itse yritän vielä vanhoja vähentää ennen uusien ostoa :)

Pinni kirjoitti...

Mun "tavoitteena", jos niin voi sanoa, on lankojen suhteen se, että lankavarasto pysyisi alle kymmenessä kilossa. Lankoja pitää olla kotona aina valmiina, mutten välttämättä tarvitse mitään älytöntä määrää. Kylän ainoasta käsityöpuodista saa kyllä peruslankoja, muttei sitten paljon muuta. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)