Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

19. syyskuuta 2011

Pitsilämppärit

Hitsi vieköön, koko viikon neuloin näitä pitsilämppäreitä. En muistanutkaan, miten tylsät nämä oli neuloa kaikista pitseistä ja helmineuleista huolimatta. Olen aiemmin tehnyt itselleni tällaiset keltaiset ja nyt tein joululahjalaatikkoon nämä ruskeat. On näille saajakin tiedossa. 


Ohje on Novitan Kesä 2011 lehdestä. Lankana näissä oli uusi tuttavuus, Viking Vilma. Aluksi lanka tuntui aika oudolle ja vähän muovisellekin neuloa. Kuitenkin lämppäreistä tuli ihanan pehmeät ja alkutuntuman jälkeen lanka oli tosi kivaa neuloa. Tiukkakierteistä tavaraa, niin ei silmukatkaan "halkeile" helposti. Onneksi minulla on tätä lankaa vielä vähän varastossakin. 


Puikot olivat KnitPron ja kokoa 2,5. Lankaa sain näihin kulkumaan 115grammaa, vaikka ohje sanoikin, että sadalla grammalla pärjää. Ei pärjännyt. En kyllä enää usko noihin Novitan ohjeiden langankulutuksiin. Ei ne pidä ikinä paikkaansa.

Tällaiset toiset voisin vielä neuloa joululahjaksi. Aika nopsaan nämä valmistuu, kun vaan olisi hetki aikaa neuloa. Tämä viikko kyllä näyttää sille, että aikaa neulomiseen taas on vähän enemmän.

5 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Kivan näköiset ja varmasti lämmittäävät.
Oon miekin huomannu, ettei Novitan ohjeissa langanmenekit kerrotaan vähän niin ja näin...Ei voi yhtään luottaa.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Tosi kivat sukat!! Mun tytär kutoi mulle polvisukkamittaiset villasukat,kivat nekin. Blogissani kuvat niistä ( tyttö syyskeleissä-otsikolla),jos tulet käymään..

Lila kirjoitti...

Kauniit sukat :)

santra kirjoitti...

Kivat lämppärit. Pitääkin katsastaa Novitan lehtiä tarkemmin, kunhan saan nyt teon alla olevat valmiiksi, menivät näet purkuun, liian löysää kädenjälkeä tuli.

Nipi kirjoitti...

Nätit lämppärit!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)