Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. syyskuuta 2011

Salainen pakettini

Sain vihdoin käsiini tämän kuun neulepakettini. Totuuden nimissä, kyllä sitä vähän jo odottelinkin. Pakettikortti saapui eilen, mutten kerennyt kotiin siihen aikaan, että postimme olisi ollut auki. Tänään sitten töiden jälkeen suhasin postiin ja pakettia hakemaan. 

Ja katsokaas, mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyi. Arvatkaa kellä on paras Salainen ystävä? Kiitos, kiitos.


Ensinkin Marimekon pinkkejä lautasliinoja. Vaniljantuoksuista saippuaa. Sitä tuskin koskaan raaskin käyttää. Se on ni-in suloinen. Ajattelin vain levittää siitä tuoksua ympäri taloa. Sitten KnitPron 2,75mm puikot, pituudeltaan 15 senttiä. Noita välikoon puisia puikkoja olen kaivannut vaikka kuinka. Nyt vaan kysyn itseltäni, että miksei tullut mieleen tarkistaa näitä lyhyempiä KnitPron puikkoja? Sitten paketista tuli iki-ihanan väristä Austermann Step-lankaa. Lanka onkin minulle ihan uusi tuttavuus ja se alkoi jo huudella minulle. Ihana, ihana turkoosi. Ja sitten vielä suklaata. Ja kuinka onnistuit ostamaan sellaista suklaata, mitä en ole ennen maistanut? Tämän otan huomiseksi evääksi. Ihan varmasti otan.

Voi Salainen ystäväni. Kiitos vielä ihan tosi paljon. Paketti oli kylllä niin ihana, ettei mitään rajaa. Tämän suhteen tosiaankin päti sanonta: "Hyvää kannattaa odottaa."

Ihanaa viikonloppua teille kaikille. Ja Salaiselle ystävälleni myös.

4 kommenttia:

Salaneuloja kirjoitti...

Mahtavan paketin sait.

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä! Olipa kiva lukea että paketti oli mieleinen - olin siis ymmärtänyt lukemani ;). Ja on mukava suunnitella seuraavia kun kuuli mitä mieltä olit tästä :).

Terkuin
Salainen NeuleYstäväsi

Pinni kirjoitti...

Salainen ystäväni, tuo paketti oli kyllä tosi mieleinen. Oli myös hauskaa, kuinka onnistuit ostamaan juuri sitä lankaa, mitä olin suunnitellut kokeilevani ja juuri sitä suklaata, mitä en ollut ikinä maistanut. Paketissa ei ollut oikeastaan mitään tuttua. :) Vaikka kyllä tututkin jutut on kivoja.
Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

sen verran voin paljastaa, että lisää on luvassa ;)...

Oletko jo maistanut suklaata? Makuyhdistelmä kuulosti niin erikoiselta että mielenkiinnolla odotan miltä se maistui :).

Hauskaa syysviikonloppua!
Toivottelee SNY:si

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)