Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

28. lokakuuta 2011

Lokakuun salainen paketti

Eilen oli tullut pakettikortti ja aamulla kävin paketin postista hakemassa. Salaisen neuleystävän paketin. Ihanan. Tässä se on koko komeudessaan.


Austermann Step-lankaa. Voih, väri on taas ni-in ihana. Tämä lanka alkoi heti huutelmaan itseään sormikkaiksi. Tai sitten sukiksi, joiden ohjekin paketin mukana oli. Katsotaan, katsotaan. Lisäksi paketista löytyi knitPron välikoob puikot. Salainen ystäväni, ei haittaa vaikka ne ovatkin lyhyemmät. Varmasti oikein hyvät. Lankasakset, jotka tulevat kyllä tarpeeseen. Vaikka minulla onkin saksia, niin aina ne on väärässä paikassa tai hävyksissä. Jospa nämä ihanan väriset kaverit tekisivät pesän minun käsityökoriini. Ja herkkuna päälle mustikka-valkosuklaata. En ole sitä vielä maistanut, mutta epäilen sen olevan enemmän kuin herkullista. 

Kiitos taas, Salainen ystäväni. Pakettisi oli ihana. Siis kertakaikkisen ihana.

Käytiin katsomassa koiraa viimeisen kerran eilen, ennenkuin hän muuttaa meille. Olen jo harkinnut koiralle omaa blogia.

4 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut!

Anonyymi kirjoitti...

:) :)
Aina jännittää, että mitä tykkäät... Ihana kuulla, että oli mieleinen :)!

Terkuin
Salainen NeuleYstäväsi

Pinni kirjoitti...

Toki oli mieleinen paketti. Lankaa tekisi mieli laittaa jo puikoille, mutta kaikenlaiset jouluprojektit painaa päälle. Kyllä mä vielä noistakin kerkeän neulomaan. :)

Narukerä kirjoitti...

Ihana paketti salaiselta ystävältäsi, ja olihan tuo sukkasato saldosikin aika suuri (myöhemmästä postauksesta luin)! :) Minulla myös noita lnakankeriä senkun kasaantuu mutta nyt keksin tehdä jämälangoista sukkin hyväntekeväisyysmyyntiin, pafille. Tai kunhan kerkeän.

Laita hei sitten linkkiä jos koiralle oman blogin perustat niin täältä tullaan kurkistamaan sinne heti. ;)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)