Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

23. lokakuuta 2011

Tallinnan matkalla

Sukkasadon toinen tavoite on menetetty. Ostin lankaa. En kovin paljon, mutta kuitenkin. Mutta, miten kukaan voi hillitä itseään Tallinnan lankakaupassa, jossa kaikki langat on -20%? Ei mitenkään. Olen kuitenkin siihen tyytyväinen, etten ostanut sitä lankaa mitenkään älyttömästi. 


Nuo Punaiset Tovet äiti oli ostanut minulle jo aiemmin lahjaksi. Nyt viikonloppuna sain ne kotiin. Punaisesta en pidä, mutta eiköhän näistä joululahjatossuja saa hyvin aikaiseksi. Viron lankakaupasta mukaan tarttui Any-merkkistä lankaa. Väri oli tosi kiva ruskean vivahteinen. Tuota olisin voinut ostaa enemmänkin, mutta värivalikoima oli tosi suppea. Hjertegarnin Ciao trunte-lanka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Se on kuitenkin merinovillaa ja värit olivat niin kivat, että sukkalangat itselleni otin siitä. Cotton Linen-langat otin mukaan vain siksi, että hinta oli alhainen. Tiskirättilangoiksi. Ja keltainen vyyhti on ihan sitä vironvillaa. Paksuus 8/3. Sen otin ihan vain tuon ihanan värin takia mukaan.

Tämä lankauppa, missä kävin oli uuden ja vanhankaupungin välissä. Osoitetta en muista, mutta sinne mennään samasta ovesta kuin Jack &Jones -vaatekauppaan. Sitten heti vaan portaat alas ja takanurkasta löytyy lankakauppa. Sitä ennen on posliinikauppaa ja käsityökauppaa yms. Tuonne lankakauppaan ei kyllä tosiaan eksy, jos  ei tiedä, mihin menee. Suosittelen käymään katsomassa. 

Viikonloppumatkalla sain loputa yhdet villasukat valmiiksi. Inhosin niiden neulomista ja siksipä ne ei stten koskaan meinanneet valmistua. Piti oikein mukaan ottaa, että saa väkisin neulottua loppuun. Ihanaa päästä niistä eroon ja saada uudet sukat taas puikoille. Lisää sukista sitten huomenna. Nyt lähden kierrokselle teidän kaikkien ihaniin blogeihin.

3 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Hienot lankaostokset. Joskus oikeasti joku työ on sellainen mistä ei vaan MILLÄÄN tykkää, tiedän tunteen.

Lila kirjoitti...

Kiva lankasaalis :) Olet käynyt Pronksi Lõngapoodissa, se on kiva lankakauppa. Siellä ajattelin ensi maanantaina poiketa ;)
Juu, minäkin tiedän tunteen kun jotain ei tykkää tehdä niin ei se oikein valmistu... Tuolla se yksi vauvahaalari odottaa... Sentään jo takakappale valmis ja etukappaleesta puolet... Taitaa vaan kohta se vauva olla jo liian iso koko haalariin...
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

Etana kirjoitti...

Mukava lankasaalis!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)