Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

3. helmikuuta 2012

Koiran villapaita

Pakkaset paukkuu ja koiruli tarvitsee villapaitaa. Ei näillä pakkasilla pelkkä villatakki päällä tarkene koirakaan olla, mutta automatkoille ja vähän lämpimimmille keleille tämä on hyvä. Minun mielestäni. Koira ei ole ihan ni-in innoissaan, kuten kuvasta näkyy.


Tähän villapaitaan ohje löytyy Yhteishyvän sivuilta. Siellä on muuten monta muutakin kivaa ohjetta. Lankana tähän villapaitaan käytin kaikkia suunnilleen 7veljeksen paksuisia langanjämiä. Sainkin uppoamaan tähän ainakin kahdeksan eri keränloppua. 

Ulkona alkoi koirakin jo ymmärtämään neuleen päälle.


Puikkoina käytin 3,5mm:n pyöröjä ja samankokoisia KnitPron sukkapuikkoja. Lankaa tähän villapaitaan kului kokonaisuudessaan 80 grammaa.


Vähän tuo liikkuessa nousee tuolta pepun päältä ylös, eli taitaa olla kuitenkin vähän liian pitkä koiralle. Muuten on kyllä oikein sopiva ja muutaman käyttökerran jälkeen tuo ei enää edes välitä koko paidasta. 

Ei ehkä maailman tyylikkäin villapaita, mutta hauska ja erilainen.

9 kommenttia:

Nipi kirjoitti...

Ihana!! Taidan käyttää langanloppujani samaan neuleohjeeseen, lupasin tehdä yhdelle pikkukoiralle paidan ja tämä ohje näyttää juuri oikean malliselta :)

Sirpa kirjoitti...

Komea on villapaita! :)

Sanna kirjoitti...

Jaa, ettei muka tyylikäs? Minusta tuo on hyvinkin tyylikäs villapaita! Kerää takuulla ihailevia katseita :)

Milli* kirjoitti...

Ihana villapaita =) Näillä pakkasilla on hyvä olla lämmintä yllä.

Linda kirjoitti...

ihana

notto kirjoitti...

Tosi söpö! :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Ei Peppi tätä vielä ole kamalasti käyttänyt, kun -30 on vähän liikaa pienelle lyhytkarvaiselle koiralle ulkoilla.

Kisa kirjoitti...

Suloinen :)

eikku kirjoitti...

Ihana!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)