Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. helmikuuta 2012

Tammikuussa tapahtui

 Tammikuu oli ja meni. Olin tammikuun alussa vielä (kesä-) lomalla ja ennätin neuloa. Toisaalta tuntuu sille, että koko tammikuu meni neuloessa ja sain paljon aikaan. Kerrankin niin päin. Tammikuun langankulutus olikin huimat 805grammaa. Sen lisäksi myin 300grammaa lankaa, jota en olisi koskaan tullut neuloneeksi.

Tammikuun aikana melkein kaikki työni liittyivät UWA:n. Vappuun asti olisi aikaa neuloa UWA-töitä, mutta vahvasti luulen, että kyllä ne kaikki ennen huhtikuutakin valmistuu. Varmaankin jo ensikuussa. 

Tammikuussa sain valmiiksi monta kivaa työtä ja omaa suosikkia niistä on vaikea valita. Tammikuun suosikiksi nousee kuitenkin Räjähtävää pinkkiä- sukat. Ja ainoastaan siksi, että annoin ne parhaalle ystävälleni, joka lähti Balille kolmeksi kuukaudeksi. Ajattelen ihan oikeasti, että voi sielläkin villasukkia tarvita.

Lankavarastoni kasvoi 200grammaa. Vain! Ajatelkaa nyt. Vaikka oli tammikuun alennusmyynnit ja Novitan uudet langat (ne woolit aah..) tulivat kauppoihin. Kävin katsomassa, mutten kuitenkaan ostanut. Ainoat ostokset olivat Tallinnasta ja sieltä toin tosiaan nuo 200grammaa lankaa. Villaista ja kauniin väristä.

Lopullinen tulos tammikuussa on siis 905grammaa, miinusta! Ihan mieletöntä!

3 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Onnittelut miinuksista! Minäkin tein tammikuussa miinuksia,mutta nyt on ruvennut nuo Novitan uutuudet houkuttelemaan. Saa nähdä kuinka helmikuussa käy :)

Milli* kirjoitti...

Hurjat miinukset olet saanut tammikuussa aikaan =) Jos kevään uutuudet eivät puhuttele, eihän se haittaa, kyllä Novita taas syksyksi jotain uutta tuo markkinoille... ;D
Mua kyllä kovasti houkuttelisi myös nämä kevään uutuudet ja turkoosia 7-veikkaa olen ostanut sekä yllättäen laittanut UWA:n myötävaikutuksesta puikoille.

Pinni kirjoitti...

Kyllähän mua vähän houkuttelisi.. mutta koitan vastustaa. Ja muistaa aina, ettei se 7veikka ole mitään mun suosikkilankaa. Se raitalanka kyllä hiukan houkuttaisi.
Nyt houkuttaisi Dropsin sukkajuhlat, mutta...

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)