Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. tammikuuta 2012

En pointe - tossut

Ennen joulua neuloin lahjaksi ensimmäiset En pointeni. Ihastuin tossujen lämpöisyyteen ja  päätin yhtenä UWA--työnä aloittaa samanmoiset itselleni. Nyt valitsin lankahyllystäni oranssin Toven, joka oli ihan näitä varten ostettu.


Nämä on niin söpöt.


Ohje tossuihin löytyy Ullasta. Lankana näissä on siis Tove ja puikot oivat tälläkertaa kokoa 2,75mm. Ja niillä neulottuna näistä tossuista tuli kyllä kivemmat. Eikä tarvinnut huovuttaa kuin kerran. Viimeksi neuloin siis puikoilla kokoa 3mm.


Siellä on ne  kuvausassistentinkin jalat mukana. Juu, koirakin rakastaa näitä tossuja.


Lankaa kului näihinkin 60grammaa. Nyt tosin jätin kantavahvikkeen neulomatta, viimeksi kun en saanut sitä kunnolla istumaan tossuihin.

Ainut, mikä tossuja neuloessa vähän jännitti oli niiden huovutus. Olen saanut uuden pesukoneen sitten viime tossujen ja koneessa huovuttamisesta ei ole minkäänlaista kokemusta uudella koneella. Onneksi siinäkin saa helposti linkousta säädettyä ja tossut eivät huopuneet liikaa.

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Oikein kivat tossut! Tosi pirteän värisetkin...

Sanna kirjoitti...

Hurjan söpöt!

Auli kirjoitti...

Voi miten söpöt. Kuin Minnin tossut!

Effi kirjoitti...

Tosi suloiset tossut ja ihanan keväinen väri!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Noi vaan on niin suloiset. Pitäisköhän tehdä vielä jostain toisestakin väristä?! Tietenkin pitäisi.

Kisa kirjoitti...

Tosi suloiset tossut ja ihanan pirteä väri :) Heti rupes sormet syyhyttää,pitäiskö tehdä itsellekkin jostain keväisestä väristä :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)