Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

2. tammikuuta 2012

UWA:n ensimmäiset aloitukset

Tänään pääsin aloittelemaan kunnolla noita UWA-töitä. Ihanaa, kun saa  rauhassa miettiä, mitä kaikkea sitä laittaisikaan puikoille. Muutama ohje on vielä tulostamatta ja muutama aloitus kokonaan miettimättä. Onhan tässä kuitenkin tammikuu kokonaan aikaa. 

Ensimmäinen aloitus on tiskikukat.

Näitä pitänee tehdä kaksi, että ne haasteeseen hyväksytään. Aion kyllä vielä toisenkin setin tiskikukkia aloittaa haasteen tiimoilta. Näitä tarvitaan aina, eikä minulla ole näitä yhtään varastossa.

Toinen aloitus on Eiku-huivi.

Ohje on Ullasta. Lankana Sivillaa. Sitä on varattu huiviin 150grammaa. Katsotaan nyt, mihin se riittää, vai jääkö ylikin.

Kolmas puikoille pistämäni juttu on kirjoneulesukat.

Ohjeesta poimin kirjoneulekuvion, muuten olen ajatellut ja muuttanutkin jo ohjetta. Lankana sukkiin tulee olemaan Silja ja Maija.

Tiskikukkasetti tulee näistä varmasti valmistumaan ensin, sillä olen aloitellut sitä jo hyvän verran ja noita puikkoja saattaa vielä tarvita muihinkin töihin. Tosin sitä en vielä tiedä, kun ne kaikki työt ei tosiaan ole edes suunnitteluasteella.

4 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Hienoja aloituksia! Onnea koitokseen :)

Vyyhti kirjoitti...

Kivalta näyttää suunnitelmat. Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mikä tuo UWA on?

Breezie kirjoitti...

Hauska tämmönen idea kun kannustaa tekemään töitä =) En kyllä itse varmaan osallistu.. En osaa päättää:)

Pinni kirjoitti...

Vyyhti, UWA on vähän kuin KyJy, mutta uudenvuoden aatosta vappuaattoon. 12 työtä pitää aloittaa tammikuun aikana ja saada valmiiksi sitten vappuaattoon mennessä. Jokaiseen työhön pitää käyttää lankaa 50grammaa. Lähdin tähän nyt mukaan, kun en KyJyssäkään ollut.
Ja tässä on sopivan väljä aikataulu, aikankin Kyhäilyyn verrattuna!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)