Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

9. tammikuuta 2012

Riekko-sukat

Toinen valmistunut UWA-työ on kirjoneulesukat. Näitä oli tosi mukava tehdä. Ohut lanka ja kirjoneule pitivät huolen siitä, ettei sukat valmistuneet liian nopeasti. 


Näiden sukkien ohje on viime kierroksen Salaiselta neuleystävältä saadusta Pirkanmaan kotityön Sukka-kirjasesta. Siellä on kyllä toinen toistaan kauniimpia sukkien ohjeita. Mallin nimi on Riekko. Joustinta en tehnyt kaksivärisenä, niinkuin ohjeessa oli, vaan neuloin joustimen oikeat silmukat kiertäen. Kantapään jälkeen kavensin silmukkaluvun 52silmukkaan ja näin sain omaan jalkaani paremmin istuvan sukan.


Lankana sukissa on Siljaa ja Maijaa. Oranssi on Siljaa ja keltainen Maijaa. Yhteensä sitä kului 80grammaa. Puikot olivat 2,5mm Knittarit. Kivat puikot neuloa. Tuosta kuvasta muuten huomaa hyvin, kuinka edelleen nuo kaksi oranssia pystyraitaa ovat koholla. Edes kunnon höyrytys ei litistänyt niitä. Uskon kuitenkin, että ne siitä tasoittuvat, kun sukkia on vähän aikaa käytetty.

Alpakkahuivi on nyt työnalla. Siitä olisi enää aaltokuvio reunasta neulomatta, mutta se tuntuu niin vaikealle aloittaa. 30kierrosta pitäisi vielä neuloa ja yhdellä kierroksella silmukoita on noin 550. Tavoitteeksi otin sen, että huivi olisi neulottu ennenkuin menen takaisin töihin. Töihin menen takaisin torstaina.

11 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Kauniit sukat!

Sanna kirjoitti...

Aivan ihanat sukat ja herkullinen väriyhdistelmä!

hillanen kirjoitti...

Ihananväriset sukat :)

Heidi kirjoitti...

Todella kauniit sukat ja ihanan pirteät värit! Kirjoneule näyttää hyvältä ja pienet kohoumat tasoittuvat kyllä käytössä.

amuk kirjoitti...

Todella kauniit !

Breezie kirjoitti...

Kauniit sukat! :) Ja nuo värit.. IHANA yhdistelmä =)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Pidän kyllä itsekin noista väreistä noin paljon. Aluksi vain ajattelin, että onko liian samantapaiset värit, että erottuuko kirjoneule ollenkaan..

Milli* kirjoitti...

Kauniit sukat =)

Auli kirjoitti...

Tosi kivat, minulla on sama kirja ja se on hyvä!

Pinni kirjoitti...

Tuo kirja oikein houkuttelee neulomaan kirjoneulesukkia. Nämä ei kyllä varmasti jää ainoiksi, mitä siitä kirjasta neulon. Ihania malleja.

^KoKo^ kirjoitti...

Tosi kivan väriset! :)

Sinut on haastettu blogissani.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)