Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

7. tammikuuta 2012

8,9 ja 10

 Tervetuloa mukaan ihmettelemään uudet lukijat!

Aloittelin kolme seuraavaa UWA-työtä. Nämäkin on ihan alkutekijöissään, mutta aloitettu kuitenkin. Kaksi työtä olisi vielä aloitettava. Toisesta tulee ainakin tiskirättejä, mutta mitä toisesta?

Kahdeksas aloitus on Pitsikämmekkäät.

Näihin mallia otan näistä. Jätän vain sormet tekemättä, peukaloa lukuunottamatta ja päätän kaikki silmukat kerralla. Vähän jännittää riittääkö tuo lanka. Sitä on 50grammaa ja näihin kynsikkäisiin minulla lankaa meni enemmän. Harmi, etten muista paljonko koira tuota lankaa söi. 

Yhdeksäs aloitus on pitsihuivi Alpacasta. 

Ohje vaikuttaa ihan helpolle ja huivi on aika yksinkertainen. Siksi halusinkin valita siihen vähän kirkkaamman värin. Ohje huiviin löytyy täältä. Lankaa minulla on huiviin varattuna 150grammaa ja sen pitäisi riittää. Teen niin paljon, kuin riittää. Ohjeessakin langanmenekki on vain 75grammaa. Kuulostaa aika vähälle. 

Kymmenes aloitus on sitten taas tuubihuivi.

Tälle huiville minulla ei ole mitään ohjetta. Ajattelin kuitenkin neuloa sileää niin pitkään kuin lankaa riittää ja sitten yhdistää päät. Halusin tähän oikein yksinkertaisen mallin, sillä tuo lanka on niin hauskaa. Puikot on kokoa 5, koska haluan huivista oikein ilmavan. Tämä huivi onkin tarkoitettu enemmän sisäkäyttöön ja kevääseen, kuin koville pakkasille talvella.

Kaksi aloitusta jäljellä. Niitä en aloitakaan ihan vielä, vaan vähän mietiskelen, että mitä vielä laittaisi alkuun. Ei ainakaan enää yhtään huivia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)