Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

4. tammikuuta 2012

Neljä uutta alkua

Pistelin eilenillalla UWA:n neljä seuraavaa aloitusta puikoille. Kamalaa, tekisi mieli neuloa niitä kaikkia, vaan eihän se käy. Yhtä työtä kerrallaan pitää neuloa, kun käsiäkin on vain kaksi. Vaan on hauskaa päivän aikana vaihtaa työtä useampaan kertaan. Ensin neulon vähän tossua, sitten huivia ja päivän päätteeksi vielä sukkaa. 

Neljäs aloitus on Kalajoki-sukat.


Näitä sukkia olen ihastellut kaikkien muiden blogeissa ja aina unohtanut koko mallin. Kunnes taas törmäsin näihin jossain ja päätin heti ottaa ohjeen talteen ja laittaa sukat puikoille. 

Viides aloitus sitten taas on En pointe-tossut.


Tällaiset tein ennen joulua mummolle joululahjaksi. Olen jo aikoja sitten ostanut tuon oranssin Toven näitä tossuja silmälläpitäen. Nyt on hyvä aika laittaa ne puikoille. 

Kuudes aloitus sitten on koiran villapaita.


Tälläkertaa siihen on oikein ohjekin. Löysin sen Yhteishyvän sivuilta. Tähän villapaitaan olen varannut kaikki suunnilleen samanpaksuiset jämälangat. Ja tarkoitus on käyttää nuo kaikista pienimmät keränloput tähän. Villapaidan ei tarvitse niin tyylikäs olla, sillä koira kasvaa vielä ja jos tästä tulee hyvä, niin näitä paitoja pitää jatkossa tehdä kuitenkin lisää.

Puolet aloituksista on kasassa. Vaan vielä yhden aloituksen laitoin eilen puikoille.


Paksummasta langasta neulotut sukat, joissa käytän räjähtävää helmineuletta. En ole koskaan paksusta langasta tuota neuletta neulonut, joten saas nähdä miten käy.

Kasi, ysi ja kymppi-aloitukset minulla on jo mielessä. Kaksi huvia ja kämmekkäät. Nyt kun noita huiveja näyttää tulevan vähän enemmänkin, niin kaksi viimeistä työtä pitäisi melkein olla jotain aika pieniä. Enhän minä muuten kerkeä millään neulomaan niitä kaikkia. 

Yhtä huvia en ainakaan voi laittaa tulemaan, sillä puikot puuttuu. Olen vakavasti harkinnut KnitPro Symfonie Deluxe-setin ostamista. Noilla metallisilla pyöröillä neulominen on tosi kamalaa, kun käsiä särkee jatkuvasti. Samalla poistuisi ainainen ongelma siitä, ettei sopivan paksuisia ja pituisia pyöröjä ole ikinä kotona. Ja suurella tuurilla niitä tästä kylästä edes löytyy.

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Puikoillasi on mielenkiintoisia aloituksia. Toivotan sulle mukavaa vuoden alkua!

Pinni kirjoitti...

Kiitos ja samaa sinulle. :) Kunhan näistä aluista tulisikin jotain enemmän..

Lila kirjoitti...

Kivoja aloituksia olet tehnyt :)
Oikein ihanaa vuotta sinulle!

Riikpa kirjoitti...

Oi mitä lankoja! Keltainen on talvella mahtava kun se piristää kivasti, ja loistava väri myös kesään, koska se nyt on vaan niin kesäinen. :) Minullakin on muuten ollut mietintämyssyssä jo pitkään nuo Kalajoki-sukat ja En pointe -tossut. Kyllä minäkin ne vielä teen...

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Kalajokia en ole neulonut vielä yhtään eteenpäin, mutta eiköhän ne tuosta. En pointet tein jo yhdet ja nyt pitää saada itsellekin. Tove on uskomattoman lämmintä huovutettuna.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)