Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

11. tammikuuta 2012

Alpakkahuivi

Kolmas valmistunut UWA-työ on alpakkahuivi. Päätin, että tämän huivin pitää valmistua ennen loman loppua. Valmistuikin, kun eilen sain sen pääteltyä ja yöksi pingotukseen. Aamulla minua odotteli valmis huivi. 

Ja, voi kuvaamisen vaikeus. Ulkona sataa lunta ja räntää, sinne en halunnut mennä huivia kuvaamaan. Sisällä kaikista kuvista tuli jotenkin kummallisia ja sitäpaitsi, miten tällaista huivia edes saa hyvin kuvattua?

Tässä se nyt kuitenkin on.


Huivin ohje on Dropsin sivuilta. Muuten tein ihan ohjeen mukaan, mutta aaltokuvioita reunaan tein vain kolme. Sitten loppui lanka. Ja minusta tässä kolme onkin tosi hyvä, viisi olisi voinut olla jo vähän liikaa.

Ohje oli tosi helppo. Minulle vaan tuotti vaikeuksia ensin huivin lisäykset, kun ohjeessa ei mielestäni tarpeeksi tarkasti sanottu, milloin ne tehdään. Ja nehän tehtiin jokatoisella kierroksella. Sitten seuraavan ongelman aiheutti ruutupiirrokset. En ihan tajunnut, oliko niihin piirretty joka kierros, vai vaan jokatoinen kierros. Aikani mietittyä ja apua kysyttyäni selvisi, että jokainen kierroshan siinä oli. 


Lankana huivissani on Dropsin Alpaca, jota huiviin meni 145grammaa. Puikkoina käytin pyöröpuikkoa, pituudeltaan 80senttiä ja paksuudeltaan 3mm.

Ensin ajattelin tehdä huivin omaan käyttöön. Nyt en kuitenkaan ole varma, mihin tämä päätyy. Huivi on omaan makuun ehkä hitusen liian lyhyt. Toisaalta se voi olla tottumiskysymyskin. En vaan ole käyttänyt tämän mallisia huiveja ennen.

5 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Ohjeet ovat välillä vähän mitä sattuu.

Kiva tuli kuitenkin.

Sanna kirjoitti...

Huivi on tosi kauniin värinen!

notto kirjoitti...

Ihana huivi, I'm in love <3

Sirpa kirjoitti...

Kaunis huivi!

Vyyhti kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihana värikin!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)