Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. tammikuuta 2012

Tallinnassa, taas.

Päätimme pari päivää ennen loppiaista ystäväni kanssa lähteä matkalle Tallinnaan. Matkoja ei juurikaan ollut enää kujetuksineen vapaana, joten jouduimme ottamaan päiväristeilyn, missä aikaa maissa oli vain neljä tuntia. Se on ihan liian vähän, kun pitäisi käydä syömässä, lankakaupoissa, kenkäkaupoissa, vaatekaupoissa ja vielä alkossakin. Niin ja olisihan sitä kiva katsella vähän ympärilleenkin.

Perjantain matkalle meillä oli oikein hyvät suunnitelmat. Vaan heti alussa ne menivät vähän pieleen, kun bussikuski jätti meidät pysäkille. Ajoimme sitten kilpaa bussin kanssa seuraavalle pysäkille, mistä pääsimme lopulta kyytiin. Onneksi meillä oli mahdollisuus päästä autolla seuraavalle pysäkille, sillä muuten olisi kyllä matka loppunut ennenkuin olisi kerennyt edes alkaa.

Tallinnassa vietimme mukavat neljä tuntia. Kävimme syömässä Kalle Kustaa -nimisessä ravintolassa. Sitä voi kehua siitä, että ruoka tuli nopeasti ja ainakin meidän annokset olivat isoja. Erityisen hyvää se ei kyllä ollut. Jos joku sinne menee, niin valkosipuliperunoita voin suositella. Herkkuja.

Kaksi pientä kauppaa, joissa myytiin lankoja, kerkesimme käydä läpi. Molemmat olivat Muurivahe-nimisellä kadulla. Kadun tuntee paremmin siitä, että sen varrella on lukuisat käsitöitä myyvät kojut. Toisella puolella katua on sitten melkein vierekkäin nämä kaksi kauppaa. Molemmissa myytiin liukuvärjättyjä ja yksivärisiä lankoja. Myös paksumpia laatuja. Jälkimmäisessä oli myynnissä myös bambupuikkoja, joilla hintaa oli 5,50euroa ja välikokojakin oli saatavilla. Tässä vaiheessa meillä oli kuitenkin jo melkoisen kiire ja ostin vain kaksi vyyhtiä lankaa.


Painoa näillä ihanuuksilla oli kummallakin 100grammaa ja hintaa vain 2,50euroa kappale. Hyllyissä oli vaikka mitä ihania värejä. Näitä palaan kyllä paremmalla ajalla vielä sieltä ostamaan.

Menomatkalla kerkesin UWAtyötäni jatkamaan. Takaisin tullessa keskityin enemmän rentoutumiseen.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja! Ja miten edullisia :)

Pinni kirjoitti...

Joo, lankoja oli vaikka minkä värisiä. Yritin kuitenkin pitää mielessä, että koitan pienentää lankavarastoani. Olisikin pitänyt ottaa kuvia niistä hyllyistä.. huoh.

Emma kirjoitti...

Onpas edullisia (ja kivoja!) lankoja :) Pääsispäs sitä taas Tallinnaan...

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)