Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

2. tammikuuta 2012

Tulihan neulottua

Vuosi vaihtui ja tein yhteenvedon langankulutuksesta ja hankkimisesta viime vuonna. Vuonna 2011 ryhdyin laskemaan langankulutusta vasta maaliskuussa, joten koko vuoden kuvaa tästä ei nyt ihan saa. Tosin alkuvuonna varmasti hankin enemmän lankaa, kuin mitä neuloin. 

Joulukuussa lankaa kului 895grammaa, josta 150grammaa oli myytyä lankaa. Eli, tosi hyvin sain lankaa kulumaan. Olihan minulla toki aikaa neuloakin ja sitten joululahjat painoi päälle niin, että neuloa myös piti. 
Joulukuussa kyllä lankaakin kannoin kotiin. 2840grammaa. Näistä suurin osa tuli Helsingin reissulta, kun pääsin Lankamaailmaan. Hui!

Koko vuonna lankaa kului 8095grammaa. Mahtava määrä! Jos tänä vuonna kuluttaisin saman, tai vähän enemmän, niin olisi omat lankahyllyt jo aika tyhjät. Jos en siis uutta lankaa ostaisi. Noh, ostan kuitenkin, toivottavasti vaan en kovin paljon. 

Koko vuonna uutta lankaa tuli sitten hankittua 12830grammaa. Tänä vuonna kyllä pidän huolen siitä, etten uutta lankaa kanna kotiin noin paljon. 

Tänä vuonna olen osallistunut jo UWA:n. Sen työt meinaan ainakin tehdä kaikki varastolangoista. Aion osallistua myös Salaiseen neuleystävään, ainakin nyt kevään kierrokselle.

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Paljon olet sinäkin saanut lankaa mutkalle.

Lankaisaa uutta vuotta!

Pinni kirjoitti...

Kiitos, sitä samaa sinulle.
Paljon olen neulonut, mutta enemmän on vaan tullut hankittua noita neulomistarpeita.. eli lankaa.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)