Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

28. joulukuuta 2011

Rillit huurussa

Heti joululahjojen valmistumisen jälkeen ryhdyin neulomaan itselleni sukkia. Ajattelinkin, että nyt olisi hyvä aika neuloa jotain itsellekin, ennenkuin pitää ruveta täyttämään joulun aikaan tyhjenneitä varastoja taas uudelleen. Loput mitä en antanut joululahjoiksi, annoin äidille kirppikselle myyntiin. Eipä niitä paljon jäänyt. 

Ensin puikoille pääsi raitasukat, lempiväreissäni. 


Sukat on kärjestä aloitettu ja silmukoita on 40. Kapeat tuli, mutta niin pitikin, sillä tykkään itse aika tiukoista sukista. Ehkä kuitenkin jatkossa voisin muutaman silmukan lisääkin laittaa. Kantapää on tiimalasi, joka tälläkertaa onnistuikin ihan hyvästi. Vartta tein niin pitkään, kun vihreää lankaa riitti. Toisessa sukassa riitti pari kierrosta pidemmälle. Olisin varmaan muuten antanut nämäkin lahjaksi, mutta kun ensimmäisen neulotun sukan varsi oli pidempi, kuin toisen, niin en viitinyt ruveta sitä purkamaankaan.


Puikot olivat kolmosen bambut. Itseasiassa ensin oli eebenpuiset, mutta yhden kerran jätin neuleen väärään paikkaan ja yksi puikoista oli maistunut koiralle. Ei auttanut, kun vaihtaa puikot ja pistää tilausta uusista eteenpäin. 

Lankana sukkiin käytin Jannea ja Artesano Superwash merinoa. Janne on keltaista ja Artesano vihreää. Se kerä olikin lojunut varastoissani vaikka kuinka pitkään, niin oli kiva saada neulottua se vihdoin pois. Lankaa kului yhteensä 85grammaa.

Ihan kivat perussukat ilman mitään haastetta. Väreistä tykkään kyllä tosi paljon. Ja raidoista myös. Rillit huurussa - sukat näistä tuli siksi, että näitä neuloin oikeastaan aina, kun katsoin tuota ohjelmaa. Ollaan miehen kanssa katsottu kohta kaikki jaksot, mitä sitä ohjelmaa tehty on.

5 kommenttia:

Nipi kirjoitti...

Bazinga!

Nipi kirjoitti...

Sitä vain, että hienot sukat. Eikös sulla ole ollut aiemminkin huonoa tuuria ebenpuikkojen kanssa? Harmi, mutta onneksi uusia saa aina :)

Breezie kirjoitti...

Kivan väriset sukat! =)

Pinni kirjoitti...

Nipi, joo ukko istui päälle ja meni poikki. Sattui vaan juuri olemaan erikokoa kuin nämä. Noh, nyt on ainakin varapuikkoja.
Miksei ikinä ne puikot tuhoudu, joita täältä kylästä saisi?

Milli* kirjoitti...

Minäkin kudon saman ohjelman tahtiin =)

Meillä on koira tähän asti tyytynyt haistelemaan puikkoja ja olisi selkeästi enemmän kiinnostunut kutojan käsistä. Tyrkkii tassuilla, että rapsuta rapsuta ja pistä se käsityö pois =)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)