Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

23. joulukuuta 2011

Ja vielä kerran.. JC-pipo

Nyt viimeinenkin mies on saanut piponsa ja se on paketoitu odottamaan aattoiltaa. Tämä pipo on suunniteltu miehelleni ja oikeastaan sen piti valmistua vasta joulun jälkeen. Halusin kuitenkin laittaa sen pakettiin ja yllättää miehen aattona.


Lankoina tähän pipoon käytin SandnesGarn Duettia, se on tuo ruskea. Oranssi on Kauhavan kangas-aitan Pandaa ja valkoinen Jannea. Kokeilin tähän pipoon tuota Duettia, kun miehen pipot on aika helposti aina venähtänyt. Duetissahan on puolet puuvillaa ja puolet villaa. Pandassa on taas joku osa bambua. Toivottavasti tämä pysyy nyt hetken parempana. 


Duett on minulle lankana ihan uusi tuttavuus. Ei kylläkään mitään kovin kivaa neulottavaa. Oli tosi kovaa ja kädet tulivat sen neulomisesta tosi kipeiksi.


Ohje tähän pipoon on Punaisen sydämen torpan Typyn käsialaa. Ohje on erittäin hyvä ja ainakin oma mies kehuu mallia maasta taivaisiin. Juuri sopiva miesten pipo, joka muuttaa muotoaan aina lankaa vaihtelemalla.

2 kommenttia:

Breezie kirjoitti...

Tästäkin tuli todella kiva näköinen pipo =) Tarvii tosiaan kokeilla tätä ohjetta pian! Erittäin rauhallista Joulua! =)

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin joulukuun paketin toivoen, että se ehtisi ennen joulua perille mutta ei tainnut ehtiä =(. Toisaalta, on kai mukavaa saada jotain kivaa joulun jälkeenkin ;).

Toivotan sinulle oikein mukavaa joulunaikaa :)!

T: Salainen NeuleYstäväsi

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)