Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

12. joulukuuta 2011

Palleroiset

Kyllä vain, saanko esitellä Joulupallot! 


Ihastuin Joulupalloideaan heti kun sen ensimmäistä kertaa näin. Ajattelin neuloa näitä kaikille lahjaksi ja omankin kodin täyteen. Tässä tosin taitaa käydä niin, että ainoastaan mummo saa joulupallot lahjaksi ja omanikin neulon vasta joulun jälkeen. Ensi jouluksi sitten. 


Mallit näihin kolmeen palloon on kirjasta Arne & Carlos: Joulupallot. Tuon kirjan hankin itselleni ja täytyy sanoa, että sympaattisempaa kirjaa saa hakea. Pidän tuosta kirjasta ihan valtavasti. Tykkään selailla sitä ja katsella ihania kuvia. Kukaan yhtään jouluihminen ei voi olla pitämättä tästä kirjasta. Pidän niistä pienistä tarinoista, joita jokaisen eri mallin yhteydessä on. Pidän siitä, että kaaviot on ikäänkuin teipattu kirjan sivuille. Ja varmasti sanomattakin on selvää, että pidän valtavasti kirjan sisäkansien kuvista. Ihana.


Nämä kolme palloa neuloin Jannesta, bambupuikoilla kokoa kolme. Lankaa kului yhteensä 65grammaa. Täytteenä on villaa, sen menekkiä en muistanut mitata. Mallit ovat nimeltään Ornamentti, Joulukello ja Sydänverkko. Joulukello on näistä oma suosikkini.

Nämä saa lahjaksi mummo, jolle joululahjoja on aina vähän vaikea keksiä.

Ai niin, huomenna pääsen käymään taas Lankamaailmassa Helsingissä. Iik, mitähän sieltä tulee mukaan?!

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Todella suloiset,noista jos mistä tulee jouluinen olo.

Tippaliisa kirjoitti...

Kauniita palloja! Hurahdin myös näihin palloihin. Olen uusi lukija sinun blogissani. Rauhallista joulun odotusta!

Pinni kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi, Tippaliisa, toivottavasti viihdyt. :) Tulen piakkoin kyläilemään.
Nämä pallot on ni-in ihania. Tekisi mieli vaan neuloa niitä. Mutta ei auta, joulu tulee ja kaikkea muutakin pitäisi saada vielä aikaan.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)