Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

8. joulukuuta 2011

Tontun tossut

Yksi joululahjaneulos on taas IhmeMaassa valmistunut. Kuvaaminen ei vaan ottanut onnistuakseen, ei sitten millään. Valitettavasti mitään kovin hyviä kuvia ei siis ole tarjolla.

Olen aikoja sitten jo tulostanut Ilun En pointe tossujen - ohjeen. Nyt päätin pistää tossut puikoille. Ja pistinkin. Ja noh, siellä ne sitten uskollisesti pysyikin. Jostain syystä näiden tossujen neulominen ei innostanut alkua pidemmälle. Ehkä vikana oli lanka, jonka väristä en pitänyt. Tai sitten sileän neulominen oli tällä kertaa vaan liian tylsää. 


Neuloin näistä vähän isommat, mitä ohjeessa, sillä ajattelin antaa nämä mummolle joululahjaksi. Joulun jälkeen voisin neuloa itselleni samanmoiset, nämä nimittäin ovat ihanan lämpimät. 

Tossut neuloin Tove-langasta puikoilla numero 3. Lankaa meni 60grammaa. Ensin laitoin tossut neljään kymppiin huopumaan, mutta nämä huopuivat siellä liian vähän. Samantien laitoin 60asteeseen ja sitten tossuista tulikin hyvät. Tove huopuu muuten tosi ihanasti. Pehmeästi ja kauniisti. 


Huovuttamisen jälkeen kaivelin vähän laatikoitani ja löysin kaksi samanlaista nappia. Vaikka kuva onkin vähän huono, niin kauniit näistä tuli.


Nyt olen hurahtanut joulupalloihin. Lähinnä selaamaan sitä kirjaa. Tosin yksi ongelma minulla niissäkin on. Epäilen, että omistani tulee aika isoja. Kirjan mukaan yhteen palloon kuluu noin 5grammaa lankaa. Minulla kuluu kyllä paljon enemmän.

Ai niin. Ajattelin lähteä Novitan neulomossa olevaan UVVA:n mukaan. Se on vähän niinkuin KyJy, mutta keväällä.

1 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Söpöt tossut :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)