Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

23. maaliskuuta 2012

Matkaneule

Samanthojen kanssa yhtäaikaa minulla oli tekeillä matkaneule. Itseasiassa on vähän vieläkin. Näitä sukkia aloittelin Tallinnan matkalla ja jatkoin automatkalla sukulaisten luo. Tänään koitan saada viimeiset langanpäät pääteltyä, niin saatte nähdä valmiit sukat ehkä jo huomenna.


Olen pitkään pyöritellyt tuota lankaa käsissäni. Ei oikein millään meinannut tulla mitään ajatusta siitä. Sitten hätäpäissäni nappasin sen mukaan matkalle ja ihan kivat sukathan siitä alkoi muodostua.


Tämän kuvan ottamisen jälkeen kotona jouduin purkamaan sukkaa ja tekemään kantapäästä lähtien uudelleen. Jotenkin mystisesti matkalla silmukat olivat lisääntyneet noin kymmenellä. Sitä se teettää, kun koittaa parin punaviinilasin jälkeen hämärässä baarissa neuloa sukkaa. 

Vaan ei haittaa. Kantapäästäkin tuli huomattavasti siistimpi toisella kertaa.

4 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Nii ja eiks se oo kiva, ku töitä riittää? Sanoo hän, joka ei sitten millään viitsisi purkaa...vaikka nyt et niitä vielä valmiina esittelekään, niin silti huomaan ja kysyn, että onko varsi todellakin suoraa, ei siis "resoria".. En ole itse sellaista tehnyt, kuinka hyvin sellainen pysyy jalassa ylhäällä, entä saako sukan yhtähyvin jalkaan?

Pinni kirjoitti...

Joo, varsi on sileää. Sitten vasta loppuun tein sitä resoria. Mulla on toiminut sellaiset sukat ihan hyvin. Ei vaan pidä tehdä kauhean löysiä. Ja näissäkin sukissa sileä varsi oli saajan toive.

Minä taas muuten puran melkein joka työssä jonkun kohdan. En tiedä, kai kuvittelen sen tulevan paremmaksi purkamalla.

Saga kirjoitti...

Tuollaisia sileäneule varsia olen tehnyt varsinkin pitkävartisiin sukkiin. Sittne lopuksi sentti pari "resoria". noistahan tule eoikein kivat Pääsiäis-sukat,keltaiset kun ovat..... ;O)

M kirjoitti...

On ne aurinkoiset. Voi että!!
Mun on itselleni tehnyt pitkään mieli kutoa keltaiset sukat, mutta vielä ne on vaan villakeränä.
Muut työt vaan menee listalla niiden tekemisen ohi.
HIH...hämärän kapakan kantapää =D

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)