Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

12. maaliskuuta 2012

Meloonit

Olen innostunut palmikoista. Neuloin ensimmäiset palmikkosukatkin, mutta niiden viimeistely kesti. Olin kyllä saanut ne pääteltyäkin, mutta nyt en millään jaksanut höyryttää sukkia ja ottaa kuvaa. Vaan, nyt on nekin hoidettu.


Sukkiin mallin valitsin Novitan neulomolaisten tekemästä sukkakirjasta nimeltään Varresta varpaisiin. Malli on nimeltään Melooni. Tosi kiva malli ja suhteellisen helppo ensimmäisiksi palmikkosukiksi. Neulomieni sukkien lanka on 7veljestä, niitä viimeisiä keriä jo. Lankaa sukkiin kului 115grammaa.


Nämä sukat ovat jotain kokoa 40-42. Itselleni kaikinpuolin vähän isot, mutta kyllä näillekin ottaja löytyi. 


Palmikot olivat tosi helppoja neuloa, kunhan vaan alkuun pääsin. En ymmärrä, miksi oikein olen pelännyt niitä.

Nyt minulla on puikoilla toiset palmikkosukat. Hitaat neuloa, mutta kauniit niistä tulee. Kunhan valmistuvat. Se pitääkin palmikoista sanoa, ettei ne helppoudesta huolimatta ole kiireisen neulojan juttuja. Yllättävän paljon menee aikaa. Varsinkin näin alussa, kun pitää kokoajan miettiä, mitä oikein tekee. Ettei vaan mene palmikonkierrot väärään suuntaan.

7 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Palmikot on kivoja, ja myös koukuttavia, ei meinaa voida lopettaa kun alkuun pääsee.

Pinni kirjoitti...

Auli, eipä niin. Sukkakirjat ovat saaneet ihan uuden ulottuvuuden, kun löysin palmikot. :)

Kisa kirjoitti...

Kauniit sukat :)

Sohvaneulomo kirjoitti...

Ihania sukkia, ja muutenkin blogiasi on aina ilo seurata! Täällä sinulle tunnustus: http://sohvaneulomo.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html#comment-form

Milli* kirjoitti...

Ihanan näköiset sukat. Saman mallin olen ajatellut tehdä. On lohduttavaa tietää, että ne palmikot eivät ole niin haastavia, kuin olen ajatellut =)

Pinni kirjoitti...

Kiitos ja kiitos Anniina. :) Palaan tunnustukseen, lähiaikoina.

Näppi kirjoitti...

Minä suorastaan rrrrrakastan palamikoita ja niitä on suurimmassa osassa neuleistani. Ei muuta ku rohkeasti vain uusien palamikoitten kimppuun. Kun selätit noin hienosti nuo peruspalamikot, niin onnistuu vaikiammatkin hyvin. Hienot sukat, kivan vihreässä värissä.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)