Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

24. heinäkuuta 2012

Kiemurat

Huhuu, missä olet neuleinto? Missä olette valmiit Kyhäilytyöt? 

Kumpaakaan ei ole täällä näkynyt viimeaikoina. On niin paljon muuta tehtävää. Sienestäminen alkoi, marjastus myös. Töitä riittää ja koirankin kanssa pitäisi lenkkeillä. Ja ne Kyhäilyt. On selvää, että osaltani se jää pahasti kesken. Yhden työn purkasin jo, kun en edes viitsinyt neuloa loppuun. Muut varmaan neulon loppuun. Joskus. Pian. Toivottavasti. 

Kiemurasukat on odottaneet sohvan käsinojalla viikon toisen sukan kärkikavennusta. Eilen illalla sain tartuttua sen verran puikkoihin, että tein sen loppuun. Kivalle se neulominen tuntui, ei siinä mitään. Kunhan ensin saa ne puikot käteen.


Kiemura-sukkien ohje on Ullassa. Ohje on mukava, helppo lukea ja selkeä. Minä pidän. Ja palmikoita oli mukava taas pyöritellä pitkästä aikaa.


Näihin sukkiin lankana käytin oranssia Jannea. Se pahus meni loppumaan kesken ja jouduin tilaamaan sitä kerän lisää. Kuka nyt vaan yhtä kerää tilaa, ei kukaan. Extra merinoa tuli muutama kerä mukaan.


Puikot olivat 3mm bambuiset. Hyvin toimi. Lankaa sukkiin lopulta kului 110grammaa.


Minä pidän näistä. Lanka ja malli osuu kerrankin hyvin yhteen. Kiemurat voisi neuloa uudelleenkin, ja varmasti vielä joskus neulonkin. 

Tsemppiä kaikille muille Kyhäilyn loppurutistukseen. Vaikka tänä vuonna epäonnistuinkin, niin varmasti lähden taas ensivuonna mukaan.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hyvin tsempattu :) Kauniit sukat tulikin,kannatti vähän tahkota! Ei ne hommat aina jaksa kiinnostaa,tuttua täälläkin...

Heidi kirjoitti...

Sukat ovat hienot mutta wow, tatuointi se vasta upea onkin! :)

Nipi kirjoitti...

Sukat on hienot ja tuo siun leima aivan mahtava!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)