Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

1. maaliskuuta 2013

Helmikuun höpötykset

Helmikuu tuli ja meni. Ja menikin nopeasti! 

Helmikuussa kerkesin neulomaan yhdet lapaset ja kahdet sukat. Lankaa kului yhteensä 225 grammaa. Lankavarasto ei kovin paljon pienetynyt, mutten helmikuussa ostanut yhtään lisää lankaa! 100 grammaa lankaa kuitenkin varastooni kulkeutui, joten ihan pelkillä miinuksilla ei taaskaan päästy. 

Eilen siivosin puikkolaatikkoani ja haluankin jakaa sen teidän kanssa. Minä säilytän puikkoja yhdessä laatikossa, josta sitten periaatteessa pitäisi löytää helposti aina tarvittavat puikot. Nyt ainakin löytää!


Pitkät puikot minulla on lasipurkissa kaapin päällä ja KnitPron pyöröpuikkosetti toisessa laatikossa omassa säilytyspussissaan.

Silmukkamerkit ja muut pienet neulonta-asiat säilyvät taas omassa lootassaan.


Muovirasia on ostettu RobinHoodista, taitaa olla oikeasti jokin ruuvi- ja naularasia.

Olen ollut kohta viikon kipeänä ja tänään lääkäri määräsi vielä viisi päivää sairaslomaa. Tyhmä flunssa!

5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hyvältä näyttää järjestys! Pikaista paranemista,kylläpä nyt ottaa lujille...

M kirjoitti...

Onpa hyvä järjestys!
Tuo kevät siivous/järjestys olisi syytä tehdä itsekin :)

Milli* kirjoitti...

Parempi levähtää nyt rauhassa, ettei tauti enää pahene. Hienosti olet kaikki jaksanut järjestää. Ihastelin tuossa muovirasiassa olevia lankakerän näköisiä silmukkamerkkejä. Ovat tosi hienoja =)

Lilli-Marjukka kirjoitti...

Hei aivan mahtava säilytyssysteemi puikoille! Mä taidan matki, kun meiltä löytyy kaksi ylimääräistä aterinlaatikkoa kaapinperukoilta! Nyt puikot on kankaisessa penaalissa ja niitä on sieltä aika hikistä alkaa arpomaan oikeaa kokoa...

Pinni kirjoitti...

Siitä vaan mallia ottamaan. Itsekin olen jostain poiminut tämän idean talteen. Ja hyvin toimii, kunhan vaan malttaa laittaa takaisin aina yhtä siististi.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)