Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

3. huhtikuuta 2013

Maaliskuun neulotut ja uudet langat

Maaliskuussa lankavarastooni ei kulkeutunut yhtään lisää lankaa! Miinusta varastooni tulikin yhteensä 785 grammaa, josta kyllä 300 grammaa oli myytyä lankaa. Oli miten oli, neulottuakin tuli. Lomamatka toki edesauttoi neulomista, kun ylimääräistä aikaa neulomiselle löytyi helposti. 

Eilen sitten kävin vähän kasvattamassa lankavarastoani. Lähdettiin käymään Ikeassa ja samalla poikkesin Lankamaailmaan. Vantaan Ikeasta Lankamaailmaan on 10 minuutin matka, joten suosittelen muillekin poikkeamista siellä. Lankamaailmassa oli sukkalankamarkkinat, joten muutama kerä sieltä sitten hyppäsi ostoskoriin.

Ensinkin ihan peruslankoja Jannea, Siljaa Villeä ja Vilmaa. Vilmaa oli 50 gramman kerissä ja Villeä kaksi kerää kympillä. Villen kerät ja pinkki värikin on vähän muuttunut, toivottavasti laatu ei. Olen kyllä kuullut, että tämä uusi Ville olisi huonompilaatuista, joten kovin suuritöisiä palmikkosukkia näistä tuskin kannattaa neuloa, ainakaan ennenkuin tietää laadusta mitään.

Violetit villalangat on Gjestanin Superwash Sport - lankaa, josta en tiedä mitään. Ostin kaksi kerää ihan kokeilumielessä, sillä lanka oli kyllä todella edullista. 

Ja sitten herkkuosastolle. Kaikki neljä pätkävärjättyä lankaa hyppäsi koriini. Ja ylähyllyn Trekking on minulle myös uusi tuttavuus Sen värit on vaan niin herkut, että en voinut vastustaa. Haaveilen siitä varpaista aloitettuja pitkiä sukkia, joissa on joku yksinkertainen kuvio. Tai sitten ihan vaan sileää. Sukkalankana sitä siellä myytiin, joten sukat siitä ehkä tulee. Joskus.

Kaikenkaikkiaan uutta lankaa hankin 1450 grammaa, joten kai se pitää lähteä vähän neulomaan!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Houkuttelevan värisiä lankoja. Kiva nähdä millaisiksi muotoutuvat :) .

Narukerä kirjoitti...

Uuh, tuo korkeimmalla makoileva värikäs lankavyyhti! Todellinen herkku. <3

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)