Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

22. elokuuta 2013

Kalajoet

Kaivelin käsityökorejani (juu, niitä on kolme) ja huomasin, että minulla on pääteltynä yhdet Kalajokisukat, joita en ole käyttänyt, saati sitten esitellyt, vaikka muka tarpeeseen nekin itselleni neuloin. Kyllähän ne tarpeen ovat, kun vaan muistaa, että nekin on valmiina. 


Kalajokien ohje löytyy Yliveto-blogista. Ohje on yksi suosikkiohjeistani. Helppo ja selkeä ja kun olen jo useammat Kalajoet neulonut, niin tiedän, että ohje toimii. Lisäksi nämä Kalajoet on malliltaan sellaiset, että istuvat jalkaani täydellisesti. 


Tälläkertaa neuloin sukat Fabelista. Minulla on näitä ohuempia pätkävärjättyjä lankoja varastossa vaikka kuinka paljon, vaikkakin aika harvoin niistä neulon mitään. Ne vaan on niin söpösiä, ne kerät. Nyt olenkin tietoisesti koittanut käyttää niitä edes vähän pois. Näihinkin sukkiin Fabel sattui minust tosi hyvin. Ja se on mukavaa lankaa neuloa.


Se keltainen asia odottaa enää kasaamista. Nopsaan sain neulottua, mutta eilen illalla äly ei enää riittänyt kappaleiden yhdistämiseen ja koko työ lensi taas nurkkaan. Tänään koitan uudelleen lisäkuvien kanssa.

10 kommenttia:

Niina Risulainen kirjoitti...

Makoisan näköiset sukat, näin villistäkin langasta neulottuna!

notto kirjoitti...

Tää on kyllä hieno malli, pitäis tehdä itsekin :) Ja näköjään tosiaan toimii kirjavastakin langasta tehtynä!

Tuo tatska näyttää muutes hienolta :)

Inna Vaara kirjoitti...

Minua viehättä etenkin väri. Pitääpä käydä katsomassa myös malliohje, ehkäpä viehätyn myös siitä.

Virpi kirjoitti...

Onpa tosi nätin näköinen malli :)

Liinuskainen kirjoitti...

Vähän ot, mutta blogi-maailmaan ja sukkasatoon liittyen "Nyt on sukkasatoon ilmoittautuminen avattu blogimaailmassakin http://sukkasato.blogspot.fi/! Tätä tietoa saa jakaa ja mainostaa, jotta saadaan tänävuonna vähintäänkin yhtä hieno sato aikaan kuin edellisinäkin :) "

Niin ja on oikein ihanan pirteät sukat ;)

Unknown kirjoitti...

Kauniit sukat, toimii monivärisessä langassakin. Yritin joskus tehdä näitä, vissiin puuttuu päästä joku piuha. Ei onnistunut, pitänee yrittää uudelleen.

margsan kirjoitti...

Tosi kaunis malli! no arvaappas sitten kun on itsevärjäämiään lankoja! Raaskiiko niitä muuta kuin hipelöidä......

JennyF kirjoitti...

Kalajoki on kyllä minunkin kestosuosikki, toimii langalla kuin langalla.

Milli* kirjoitti...

Tosi mukavan näköiset sukat =)

Ja tuo vasen jalka on tosi hyvän näköinen, ei mitään vikaa oikeassakaan, yritin tarkempaa tihrustaa vaan ei kai sitä vanha ihminen mitään selvää saa....

Pinni kirjoitti...

Kiitos kaikille. Nää sukat pääsi (taas) mun lempparisukiksi. Tuo malli on siitä tosiaan mainio, että toimii sekä yksivärisillä, että monivärisillä langoilla.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)