Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

10. elokuuta 2013

Q- ja R- rätit

Aakkosissa seuraavana minulla oli neulottavana q. Quu ohjeena olin etukäteen katsellut yhtä sukkaohjetta. Ei sitten kuitenkaan oikein sukattanut ja hetken Raveltya selailtuani löysin tiskirättien malleja, joista yksi alkoikin sopivasti quulla.


Sydäntiskitätti on siis  Quilted hearts. Vähän kyllä pelotti ensin neuloa tuota, sillä ohje oli englanniksi. Olen tosi surkea engannissa. Kuitenkin ohje oli helppo, neulottavana oli vain oikeita ja nurjia silmukoita. Ihan aluksi otinkin Ullan neulesanaston ja käänsin muutaman rivin ohjeesta. Sittten vaan neuloin ja muistelin, että kumpi se P ja kumpi se K on. 


Lankaa tämän rätin jälkeen vähän jäikin ja loppulangasta tein Rafael- tiskirätin. Vähän pienenpuoleinenhan siitä tuli.

Lankana näissä räteissä oli Mangolia-puuvillalanka. Sain sen viimekeväänä Lankamaailmasta kaupanpäällisiksi. Yhteensä sitä kului siis 50 grammaa.

4 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Kivat rätit! Tuota neuletta voisinkin toteuttaa..

Anna Luomajärvi kirjoitti...

Tosi kivat rätit! :)

Liinuskainen kirjoitti...

Siitä se lähtee, englanniksi neulominen, kunhan tekee muutaman ohjeen, pääsee kyllä jyvälle. Nykyisin suomenkielisten ohjeiden lyhennykset tuntuvat itsestä jo oudoilta, kun neuloessa hokee vain slip, slip, knit tai knit front and back ja sitä rataa.

Hienot rätit ja kauniin värinen lanka.

Pinni kirjoitti...

Kiitos. Ja Liinuskainen, kyllä tää oli mulle aika suuri ponnistus kuitenkin. Mutta, en sitä sano, ettenkö vielä toistakin rättiä voisi englanniksi neuloa.. pikkuhiljaa.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)