Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

17. lokakuuta 2013

Raidalliset

Kaivoin taas jämälankalaariani ja neuloin raidalliset sukat. Jämälangoista neulotut raitasukat on nyt ihan mun suosikkeja. Kummallista on vaan se, että vaikka kuinka neulon jämälankasukkia, niin ei tunnu ne jämät vähenevän yhtään. 

 Näihin raitasukkiin keräsin kaikkia ohuehkoja lankoja. Maijaa ja Vilmaa on ainakin. Suurinta osaa en muista tai edes tiedä, mitä mahtavat olla.

Sukat neuloin 2,5 millin puikolla. Aloitin molemmat yhtä aikaa varresta ja neuloin vuorotellen, että sain langat varmasti riittämään molempiin. Ja hyvin ne riittikin, sillä mikään lanka ei loppunut kokonaan. Minusta tuntuu, että olen näistä langoista neulonut jo vaikka mitä ja ei ne vaan millään meinaa loppua.


 Lankaa näihin sukkiin kului yhteensä 70 grammaa. Sukat on suunnilleen kokoa 37. Aion nämä, niinkuin monet muutkin, lähettää jossain vaiheessa Hyvän mielen sukat-keräykseen.

Ehkä näistä olisi voinut neuloa vielä vähän isommatkin, mutta sukat tuntuivat olevan aika kapeat ja siksi päätin lopettaa vähän aiemmin. 

Sukkasatoon olen neulomassa vielä ainakin yhdet sukat, jotka ovat myös tämän kuun Suuren sukkahassteen sukat. Toisiinkin katsoin jo langat etukäteen ja neulon nekin, jos suinkin vain kerkeän. Vähän kyllä pahaa pelkään, että tänäkin vuonna aika loppuu kesken ja viimeiset sukat jäävät kesken. Tsemppiä kaikille Sukkasatolaisille haasteen loppuun!

4 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Kivan raitasukat! Tykkään myös eniten raitasukista vaikka se päätteleminen välillä onkin työlästä :)

Sanna kirjoitti...

Ah, kuinka ihanan värikkäitä raitoja!

Hepsi kirjoitti...

Kivan pirtsakat sukat!

Virpi kirjoitti...

Pirteät raitasukat, ihanat värisävyt :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)