Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

9. joulukuuta 2013

Kupla-lapaset

Joululahjaneuleet valmistuu tässä kokoajan Joulun lähestyessä. Jostain pitäisi saada vähän enemmän aikaa, jotta kerkeäisin neulomaan kaiken, minkä suunnittelin. Tai oikeastaan kerkeäisin neulomaan kaiken, minkä haluaisin. Juuri ennen Joulua niitä ideoita vaan tulee ja tulee.. 

Kupla-lapaset valmistuivat kuitenkin jo hetki sitten. Valoisaa aikaa sainkin odotella hetken, että sain kuvattua lapaset edes jotenkin. Nyt nämä on jo paketissa odottamassa aattoa.


Lapasten ohje löytyy täältä. Tein muuten ohjeen mukaan, mutta kärjestä tuli vähän erilainen. Yritin ihan tosissani silmukointia, mutta rumaa tuli. Purin koko silmukointiyrityksen ja neuloin sitten tuollaisen pyöreän kärjen. Ihan kivat niistä tuli niinkin. 

Lapaset on neulottu Pirtin kehräämön langasta, jota kului näihin yhteensä 85 grammaa. Puikot olivat kokoa 3,5 mm. Värit sopi mielestäni hyvin yhteen. Lanka vaan ei ollut mitään unelmaa neuloa. Lämpimät nämä lapset on ihan varmasti. Värejä koitin vähän kohdistaa ja ihan sattumalta osuikin juuri kohdalleen. Tuossa monivärisessä langassa on pitkät värijuoksut ja kohdistaminenkin on aika vaikeaa.


Yhdet tällaiset Kupla-lapasetkin pitäisi vielä Jouluksi keretä neulomaan. Ja sukat.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Nätin värisiä kuplia!

Tiia N kirjoitti...

Tosi kauniit kuplikset! Hyvin sopii tuo lanka tähän malliin.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)