Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

2. joulukuuta 2013

Pipoja

Mies toivoi Joululahjaksi pipoa. Taas. Olen neulonut hänelle jo kaksi joskus aikoinaan. Molemmat on yhä käytössä, mutta oikein kovasti venähtäneinä.

Nämä kaksi uutta pipoa on olleet jo hetken valmiina, mutta sopivaa aikaa kuvaamiselle ei ole ollut. Toinen pipo on neulottu niin, että mies valitsi mallin ja minä langan. Toista olen neulonut niin, ettei mies ole nähnyt.

Harmaa pipo on Dropsin Fabelista neulottu kaksinkertaisella langalla. Ohje pipoon löytyy täältä. Muuten tein ihan ohjeen mukaan, mutta tein piposta muutaman sentin lyhyemmän, kun mies halusi siitä sellaisen. 

En olekaan pitkään aikaan neulonut kahdella langalla yhtäaikaa. Tätä pipoa neuloessa ajattelin, että voisinkin joskus Joulun jälkeen tehdä itselleni samanmoisen. Tai aikankin kahdella langalla. Ehkä en tuota joustinneuletta haluaisi koko pipoon. Värikäs pipo on neulottu samalla mallilla, kuin esimerkiksi tämä pipo. Malli on hyväksi havaittu ja helppo neuloa. Tähän pipoon kaivelin langat jämälankalaatikostani. Oranssi on Jannea, muista en ole yhtään varma. Puikot olivat kuitenkin kokoa 3mm ja langat suunnilleen samanpaksuisia. 

Harmaaseen pipoon lankaa kului 65 grammaa ja värikkääseen 70 grammaa.

Vielä ennen Joulua pitäisi neuloa yhdet lapaset ja yhdet sukat pukin matkaan. Lisäksi päätin osallistua Jämälankavillasukkajoulukalenteriin. Se luonnollisesti alkoi eilen, mutta minä lähden mukaan tänään. Olisin ehkä lähtenyt jo eilen, mutta eiliset iltarutiinit meni uusiksi myrskyn takia. Nettiä ei paljon tullut selattua, eikä telkkaria katsottua. Sähköt pätkivät koko illan.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kivan näköisiä ovat pipot! Ihanan erilainen värimaailma!

margsan kirjoitti...

Hienot pipot ja varmaa lämpöiset!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Toivottavasti on lämpöiset.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)