Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

16. helmikuuta 2014

Rakastu raitoihin

Raitasukat saattelin valmiiksi jo muutama päivä sitten. Odottelin hyvää ilmaa, että saisi kuvia ulkona. Ei väkisin, seuraavan kerran hyvät ilmat taitaa olla toukokuussa. 


Nämä sukat olen aloittanut myös joskus ennen Joulua. Toinen sukka oli jo kokonaan valmis ja toisesta olin aloittanut varren. Nyt neuloin sukat sitten loppuun. Onneksi nämä tulevat omiin jalkoihin, sillä jos oikein tarkasti katsoo, niin toisen sukan terän kavennukset on lyhyemmät, kun toisen. Juu, se johtuu taas siitä, että toisen sukan kärjessä on neljä silmukkaa vähemmän, kuin toisen. 


Lankoina sukkiin on käytetty harmaata Viking Vilmaa ja värikäs on taas Stompegarn sock woolia. Hauskasti aina tummimmat kohdat sekoittuvat toisiinsa. Tällaisista raitasukista pidän todella paljon. 


Lankaa sukkiin kului 65 grammaa ja neuloin ne eebenpuisilla puikoilla kokoa 2,5mm. Yhdet mun suosikkipuikoistani, edelleen.


Nämä sukat ovat viimeiset, jotka olivat jääneet keskeneräisiksi. Tai oli mulla vielä yhdet sukan alut, mutta ne purin kokonaan pois. Niiden näkemisestäkin tulee edelleen huono olo, joten miksi neuloisin ne loppuun.

1 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Nätit raitasukat ja mitäs muutamasta silmukasta, kun omaan jalkaan tulee :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)