Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

24. helmikuuta 2014

Unisukat

Minulta puuttui kunnon unisukat. Sellaiset lämpimät, vähän lörpöt ja ehdottomasti helpot potkittavat pois jaloista, sitten kun tulee kuuma. Keltainen Dropsin extra merino fine oli huudellut jo pidemmän aikaa haluavansa muuttua unisukiksi. Harmi vaan, ettei minulla ollut sitä kuin yksi kerä. 


Tietenkin niistä syntyi sitten raitasukat. Katsoin jämälankavarastostani yhden kerän, joka edes vähän sointui keltaisen kanssa. Se kylläkin loppui kesken ja jatkoin sitten toisella jämäkerällä. Toisessa sukassa vähän aiemmin, kun toisessa. 

Sukat aloitin kärjestä ja neuloin niitä yhtäaikaa. Ja kuitenkin arvioin vihreän langan riittävyyden väärin. Ei kuitenkaan haittaa, nämähän on unisukat. Kantapään tein tiimalasina ja varteen neuloin muutaman kerroksen helmineuletta. Raidat neuloin ensimmäiseen sukkaan ihan vaa niin, mikä tuntui milloinkin hyvälle ja toiseen sukkaan koitin sitten tehdä ne samaan kohtaan.  

Lankaa näihin sukkiin kului yhteensä 90 grammaa ja sain käytettyä kaksi jämäkerää kokonaan. Nyt mulla on ihanat, lämpimät unisukat!

2 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Tosi suloiset!

Virpi kirjoitti...

Niin pehmoisen näköiset, oikeat unisukat :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)