Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

9. heinäkuuta 2014

Raituli

Kesä tuli tännekin. Ja juuri sopivasti valmistui Raituli. Tosin en vieläkään, kun tämä on valmis, tiedä pidänkö väreistä vai en. Syksymmällä saatan pitääkin näistä väreistä.


Ohje pipoon löytyy Soppaa ja Silmukoita-blogista. Tein tämän pienimmän koon mukaan. Ja tälläkertaa maltoin neuloa resorin 2,5 millin puikoilla ja loput sitten kolmosen puikoilla. Pipoa neuloin muutaman sentin pidemmäksi, kun ohjeessa ennen kavennuksia. Niin siitä tulee hyvä minun päähäni.


Lankana Raitulissa on oranssia Maijaa ja vihreäkirjava on Pallasta. Yhteensä tähän lankaa meni 65 grammaa. 

Vaikkei minulla enää montaa Kyhäilytyötä ole kesken, niin uskallan vähän epäillä niiden valmistumista. Nyt kun on näin lämmin, ei tee mieli neuloa yhtään. Lisäksi Conssukat, joita olen nyt neulomassa on melkoisen vaikeat. Olen purkanut ne varmaan neljä kertaa jo neulonut taas uudelleen.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Minusta Raituli näyttää oikein kivalta!

margsan kirjoitti...

Pirteä!

Virpi kirjoitti...

Sievä pipo ja on vähän syksyisen värinen :)

Näppi kirjoitti...

Huh mikä määrä valamistuneita töitä tänne tullu muutaman kuukauen tauon aikana. En oo siis käyny täälä. Onnea kasvavasta vauvakummusta, olin bongaavinani sellasen tuolta kyhheistä. :) Erityisesti mieleen jäi sinua minä kutsun ystäväksi-huivi, ihana! Mukavaa elokuuta sinulle. :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Vauvakumpu on jo pois ja tässä pikkuhiljaa opetellaan arkea kummun asukkaan kanssa. Huomenna hän täyttää kaksi viikkoa ja eilen illalla kerkesin ajattelemaan ensimmäisen kerran, että pitäisikö neuleet taas kaivaa esille?!

Milli* kirjoitti...

Paljon onnea vauvakummun asukkaan tapaamisesta =)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)