Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

6. marraskuuta 2014

Uudet Kalajoet

Ai, mikä on mun lempparisukkaohje? Yhä edelleen, sukasta toiseen, Kalajoet. Malli on ihan täydellinen mun jalkaan. Kantapää istuu hyvin, eikä sukat lörpsähdä ikinä. Ja malli toimii pätkävärjättyihin lankoihin mainiosti. Jos en muuta keksi, niin neulon aina Kalajokia.

Nämä Kalajoet otti aikansa. Yritin neuloa edes rivin päivässä, mutta joskus huomasin, että oli mennyt viikko, enkä ollut neulonut ollenkaan. Vauva-arki on imaissut minut mukaansa, eikä se ole edes paha asia. Lisäksi valokuvat on mahtavaa marraskuu-laatua.


Sukat neuloin Hjertegarn ciao trunde-langasta, joka on minulle ihan uusi tuttavuus. Nämä kaksi kerää olen ostanut joskus vuosia sitten Tallinnasta, eräästä lankakaupasta, jota ei enää edes ole. Lanka on kyllä ihanan pehmeää ja hyvin neuloutuvaa. Ja värit!

Ohje Kalajokiin löytyy Yliveto-blogista. Nämä olen neulonut ihan ohjeen mukaan. Tälläkertaa varsikin on vähän lyhyempää mallia kuin mitä yleensä näihin neulon.

Joululahjaneuleita olen kovasti suunnitellut. Toisaalta tällä neulontavauhdilla taitaa olla Joulu 2020, kun kukaan niitä saa. Ja mun piti kesällä jo aloittaa vauvalle villahousut. Onneksi en aloittanut, sillä ne olisi varmaankin jo nyt pienet. Tai ainakin silloin, kun ne joskus olisi valmistuneet.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Sievät sukat ja ihana väri :)

Heidi kirjoitti...

Sukissa on todella herkullinen väri. Ja malli sopii kirjavalle langalle ihan täydellisesti!

Niina Risulainen kirjoitti...

Kivasti meneepi nuo langan värit aikuisen sukassa. :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)