Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. syyskuuta 2014

Superhelppo syyspipo

Neulemuistiinpanot? Mitä ne on? Ei ainakaan täällä. Jos olisin kirjoittanut vaikkapa tästä piposta lauseen tai pari ylös, olisi helpompaa kirjoittaa niistä tänne ja tehdä muutokset seuraavaan pipoon, sillä tulen niin neulomaan toisen samanmoisen. Joskus. Kyllä mulla muistiinpanovihkokin on. Pitäisi oikein ottaa kuva siitä, niin näkisitte, ettei siitä sitä vähää saa selvää.

Superhelppo syyspipo oli yksi Kyh-työni. Ja itseasiasssa tämänkin sain silloin heinäkuussa valmiiksi, mutten enää kuvattua, saati sitten blogattua. 

Ohje pipoon löytyy Muita ihania-blogista. Minä neuloin oman piponi kaksinkertaisella Klippan saule-langalla. Lanka on 100% villaa ja ostettu Virosta, jostain pienestä käsityökaupasta. Yhteensä lankaa pipoon meni 55 grammaa. Jotenkin kuvittelisin, että neuloin pipon 5millin pyöröllä, mutten ole siitä yhtään varma.

Tuosta pipari-/aaltoreunasta pidän paljon. Ja pitäisin tästä piposta muutenkin todella paljon, mutta se on harmillisesti vähän liian pieni omaan päähäni. Neulomisen jälkeen kylvetin pipoa huuhteluainevedessä ja koitin venyttää sitä vielä niinkin. Ei venynyt. Se ei tuo kirjoneulekohta anna periksi. Jätin sitten tupsunkin tekemättä.

Joku meillä sentään huolisi tämän pipon itselleen. Eikä haittaisi väärä kokokaan mitään.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)