Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

2. lokakuuta 2011

Lempparit

Mun iki-ihanat sukkani valmistuivat vihdoinkin. Nyt todella sain ne ohuesta langasta tehdyt sukat, jotka istuvat jalkaan enemmän, kuin hyvin. 


Nämä sukat aloitin varpaista ja tein tiimalasikantapään. Tuossa kantapäässä onkin vielä vähän harjoittelemista. Silmukoita sukissa on 48 ja puikot olivat KnitPron kokoa 2,5. Lankana sukissa oli tummanvioletti Siljaa ja raitalanka taas Onlinen Supersocke- lankaa. Se oli minulle ihan uusi tuttavuus ja tykästyin kyllä tuohon lankaan paljon. Ihan mahtavaa neuloa. Lankaa kului yhteensä 80grammaa.


Nämä sukat neuloin, koska näin Pilvisenä päivänä - blogissa ihanat sukat. Mallineule vaikutti niin yksinkertaiselle, että päätin minäkin kokeilla. Helppo se onkin ja sukista tuli ihanat. Mallineule menee yksinkertaisuudessaan niin, että toisella langalla neulotaan aina sileää ja toisella sitten helmineuletta. Ja lanka siis vaihtuu aina yhden kierroksen välein. Joka toisella kierroksella helmineuletta, ja joka toisella sileää. Minulla sileänä neulottava lanka oli tuo yksivärinen violetti.


Minunkin suosikkikohtani sukissa on tuo jalkapohjan sileän ja helmineuleen vaihtumiskohta. Vitsi, nää vaan on ni-in ihanat.

16 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

No on ne ihanat..! Ja vaikka selitit miten on tehty ja sanoit, että on helpot niin ei silti näytä siltä.. Ihan mestariteos kumpainenkin :)

Auli kirjoitti...

Hieno mallineule tosiaan. Värit sekoittuvat hienosti.

Kangaskasa kirjoitti...

Todella ihanat sukat!

Lila kirjoitti...

On kyllä ihanat <3
Mukavaa alkanutta viikko sinulle!

santra kirjoitti...

Hih, ei voi olla totta. Mullakin on puikoilla tuo malli ja toinen väri on liilaa. :) Pongasin sen myöskin Pilvisenä päivänä-blogista ja tein sillä mallilla jo yhdet sukat juuri ennen Sukkasadon alkamista. :)

Nätit värit noissa sukissa.

Pinni kirjoitti...

santra, tuo mallineule on vaan ihana. Ajattelin kokeilla sitä joskus paksummallakin langalla, että toimisiko? Ohuemmalla toimii ainakin.

Kiitos ihanista kommenteistanne. Ja hyvää viikkoa kaikille. :)

Paula kirjoitti...

Tosi ihanat sukat! Tuota mallineuletta on kyllä ihan pakko kokeilla ;)

Effi kirjoitti...

Tosi ihana väritys ja hauska tuo pinta! Taidampa röyhkeästi matkia:D

Sanna kirjoitti...

Hienot! Väriyhdistelmä on ihan mahtava!

Zelda kirjoitti...

Aivan mahdottoman suloiset, samat on minullakin to do-listalla. Ensin on vain tehtailta KyJy:t pois alta:)

Pinni kirjoitti...

Kiitos kaikille. :) Puoliksi se oli vahinko, että tuli noin hauskat. Noista raitalangoista kun ei ikinä tiedä.

Neulisti kirjoitti...

Kaunista on! :)

hanna kirjoitti...

Hienot tuli! Onneksi olkoon uusista sukista!

Sarsa kirjoitti...

Mielettömän ihanan näköiset sukat ja tosiaan toi mallineule näyttää äkkiseltään aivan mahdottoman monimutkaiselta, mutta kertomasi paljasti totuuden. Tuota pitää ittekin kokeilla jossain vaiheessa.
Olis loistava mallineule jämälankojen tuhoamiseenkin. Sileän neuleen kerroksille joku yksvärinen lanka koko sukan ajaksi ja helmineulekerrokselle jämiä pätkä kerrallaan.
Toimis nätisti varmaan myös puserossa.

Pinni kirjoitti...

Sarsa, hyvä idea. Pitääkin joskus tehdä jämälankasukat tällä tavalla. Ja kiitos taas kaikille ihanista kommenteistanne. :)

Nipi kirjoitti...

Voi apua miten hienot!! Tuota mallineuletta pitää kyllä kokeilla, laitetaan listaan.. :D

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)