Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

20. marraskuuta 2011

Lankoja, lankoja, lisää lankoja

Onneksi en ole langanostolakossa. En ole sitä ennen joulua, sillä pitäähän nyt joululahjoihin olla juuri sopivat langat. Ja muutenkin. Kyllä neulojalla lankaa pitää olla!

Tällaisia ihanuuksia kantoi postipoika minulle. 


Vihreää ja pinkkiä Dropsin Merino Extra Fine- lankaa. Näistä tulee jotain minulle. Ainakin noista pinkeistä. Vihreästä voi tulla jouluksi jollekin muullekin. Yhden kerän SandnesGarnin duett -lankaa. Siitä teen miehelle pipon joululahjaksi. Toiveena olisi, että tuo lanka pysyisi paremmin kuosissaan, kuin villalangasta neulottu pipo. Pari eriväristä kerää Nomottan Cotton Linen-lankaa aikoo muuntautua tiskiräteiksi. Joululahjoiksi tietenkin. Keltaiset Siljat taas ovat ihan itseäni varten. Lanka on kivaa neulottavaa ja väri niin houkutteleva, että sukat taitavat noista tulla. Joskus. Oranssit Karismat olivat vain vähän ylimääräisiä. Nille ei ole mitään suunnitelmaa. Pidän väristä kuitenkin niin paljon, ettei haittaa, vaikka sitä muutama kerä kotona onkin. Valkoiset ja punaiset Jannet on sitten joulupalloja varten. Kohta aloitan niidenkin neulomisen. 

Oikeasti jouluun ei ole enää kovin paljon aikaa. En usko, että kerkeän neulomaan kaikkea, mitä ajattelen. Varsinkin, kun kokoajan tulee uusia ideoita. Löytyy kiva huivinmalli, kauniit lapaset ja sitten joku pyytää neulomaan jotain muuta. On kivaa, että neulottavien lista on pitkä, mutta vähän se myös mietityttää, miten kerkeäisin tekemään kaiken. En tietenkään kerkeäkään. Neulon sen mitä neulon ilman mitään suurempaa paniikkia aiheesta.

8 kommenttia:

Narukerä kirjoitti...

Mukavava lanka kasa, tuossa riittää puuhaa! Ja ihana ihana ihana uusi ulkoasu blogillasi! <3

Annika kirjoitti...

Ihania raikkaita värejä :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos, te ihanat. :) Noista kun puolet saisi neulottua ennen joulua. Tai edes ne tärkeimmät, mitä on suunnitellut.

Simpura kirjoitti...

Oi kuinka upea uudistus tällä on tapahtunut! Ihana lankakasa :)

Neulisti kirjoitti...

Onnistunut uusi ilme blogillasi. :)

Auli kirjoitti...

Ihania värejä! Mistä ne tuli, Tapion kaupasta vai muualta! Minulla on kans joksu ihan sekopäinen olo kun en tiedä mitä tekis kun on niin paljon sellaista mitä pitäis tehdä! Mullakin ne pallot on vielä tekeillä, vasta muutaman kokeilin. Ja sitten on yksi monimutkainen tilaustyökin ja kaikkea muutakin! Huh huh, mut kivaa silti!

Riikpa kirjoitti...

Niin allekirjoitan tämän ideat vs. aika -dilemman. Täytyy vain osata valita parhaat päältä, kieltäydyn joulustressistä (koko sanakin on aivan kammottava). Nytkin vain roikun joulupallojen tökkimisvimman jälkipuuskassa, vaikka järkevintä olisi olla nukkumassa. :)

Pinni kirjoitti...

Kiitos kaikille. Tämä ulkoasu on ihana. :) Langat tosiaan on Tapsalta ja kuvastahan puuttuikin vielä osa, ups. Tilasin vielä huivilangat, jos huiviprojektin aloittaisi lähiaikoina. Joulun jälkeen siis.
Kivaa tämä tosiaan on silti! Rakastan neulomista, siitä bloggaamista ja neuleblogeja. Ja niitä joulupalloja, tietenkin.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)