Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

3. marraskuuta 2011

Maijat

Kova yritys oli saada vielä nämä yhdet sukat Sukkasatoon, vaan toisin kävi. Eivät valmistuneet ajallaan, mutta valmistuivat kuitenkin. Nämä sukat otin itseasiassa Tallinnan matkalle mukaan, mutten sitten kuitenkaan voinut merenkäynnin takia niitä siellä neuloa. Paitsi paluumatkalla vähän.

Malli on Novitan, lankana kuitenkin Maija, minkä mukaan sukat sitten nimensäkin saivat.


Malli siis Novitan sivuilta. Muuten tein mallin mukaan, mutta kantapään tein ristiinvahvistettuna ja käkikavennukset tein eri tavalla, kuin mallissa. Olen samankaltaisella mallilla, mutta paksummasta langasta tehnyt yhdet sukat aikemmin ja pidän niistä sukista tosi paljon. Ohuemmalla langalla malli toimii myös tosi hyvin ja aion kyllä sitten joululahjakiireiden jälkeen tehdä itselleni samalla mallilla sukat. Tosin joku yksivärinen lanka saattaisi sopia vähän paremmin tähän malliin. Tai raitalanka.


Lankana näissä on siis Maija, josta kyllä edelleen pidän. Välillä piti vain olla vähän tarkkana, että tulee koko silmukka mukaan, eikä vain puolet. Puikot olivat 2,5mm eebenpuiset, joilla rakastan neuloa tällaistakin pitsineuletta.

Sukat on kokoa 39-40 ja ovat siis tilaustyö. Seuraavaksi puikoille pitäisi laittaa miesten sukat kokoa 47, tilaussukat nekin. Pitää kerätä voimia niiden neulomiseen ja neuloa vaikkapa tiskirättejä vähän lisää tässä välissä.

Ja, katsokaas minun pientä kuvausassistenttia. Kova paikka, kun pitäisi maistaa sukkaa ja kaulapantakin kutittaa.

6 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Tuttu malli ja kiva malli. Sekä kiva koira!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mikäs tämä kuvausassistentti on?? Oletko nyt saanut kääpiöpinskun??

Terkuin
Salainen NeuleYstäväsi

Anonyymi kirjoitti...

Ähh... no sehän selvisi saman tien kun luin aiemman postauksen...

Hirmuisen paljon onnea ♥! (Meillä oli joskus pinseri, ihana rotu.)

Pinni kirjoitti...

Juu, kyllä tuo koira nyt ihan oma on. <3 Valoittava pikkuotus. Ja vauhtia kyllä riittää, voisin joskus ottaa osan siitä.

Kisulit kirjoitti...

Noin kauniit sukat maistuu varmaan hyvältä. :D

Milukka kirjoitti...

Hihhii! Kun on noin innokas assistentti, saatkin neuloa sukkia ihan urakalla =) Ihana pieni otus!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)