Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

21. maaliskuuta 2012

Samantha

Samantha-sukat valmistuivat muutama päivä sitten. Näiden sukkien myötä aloin ymmärtämään, miksi pitää olla kaksi neuletta. Eihän kukaan jaksa aina noita palmikoita pyöritellä ja matkaneuleeksi näitä sukkia ei ainakaan oteta. Samantha-sukkien rinnalla olenkin neulonut ihan tavallisia perussukkia. 

Siinä ne nyt on.


Tarvitseeko ääneen sanoa? Rakastan näitä sukkia. Malli on ihana, väri kaunis ja istuu omaan jalkaan todella hyvin. Aloittaessani en vielä tiennyt kenen jalkaan nämä tulisi, mutta nyt en päästä näitä pois. Minulle! Sukat on kokoa 39.


Ohje on Novitalaisten kirjasta Varresta varpaisiin. Malli on Samantha. Ohjeen mukaan neuloin. Kantapään tein ristiinvahvistettuna. Lankana sukkiin käytin Viking Villeä, joka on päässyt yhdeksi suosikkilangakseni. Muuta en langalta voi toivoa kun, että värejä olisi enemmän. Tosin tämä pinkki on suosikkini. Lankaa sukkiin kului 115grammaa ja puikot olivat kokoa 3, eebenpuiset. 


Sukkien neulomissa kesti kauan, mutten silti kertaakaan kyllästynyt ohjeeseen. Toisen sukan kyllä neuloin huomattavasti nopeammin, kuin ensimmäisen. On ihan mahtavaa huomata, kuinka taito karttuu jo yhden sukkaparin aikana. Minä opin!

7 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Upeat!

Saga kirjoitti...

Kyllä noita vaan kehtaa sanoa rakastavansa. On noissa sen verran hieno kuvio.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot ovat!
T: Snyysi

ps. Onnea :)

Elina kirjoitti...

Kauniit sukat!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Ja kiitos onniteluista Salainen ystäväni.

Näppi kirjoitti...

Kauniin väriset sukat. Malli mukavan näköinen.

Kisa kirjoitti...

Kauniit :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)