Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. toukokuuta 2012

Se on loppu nyt..

Tulin eilen illalla kotiin vanhemmilta, joiden luona olin parin päivän matkalla. Kotona minua odotteli pehmeä kuori ja arvasin, että nyt minulle vihdoinkin paljastuu Salainen ystäväni.

Ensin pakettiin.


Voi, katsokaa, mitä ihanuuksia. Ensinkin tuo kankainen kassi. Mistäs arvasit, että mieheni valittaa aina, että mun kangaskassit on liian pieniä kauppakasseja? Se on sanonutkin, että muovikassin kokoisia pitäisi saada. Vaan en minä tätä sille raaski käyttöön antaa, ainakaan kokonaan. Hukkaa vielä. 

Ja ihana, ihana vihko, jossa on Pepin kuvat molemmissa kansissa. Olinkin jo ihan unohtanut tuon pipokuvan. Minun hassu pieni koira. Tätä vihkoa en raaski nyt ainakaan käyttää. Tai ehkä kirjoitan tänne ne salaisimmat neuletyöt ja ihanimmat yllätykset. 

Ja sitten vielä kaunis kortti. Minun Salainen ystäväni olikin oikein korttitaituri. Jokapaketissa oli toinen toistaan kauniimpia kortteja. 

Minun ihana Salainen ystäväni oli Liljankukka. Kiitos sinulle ihanasta keväästä ja kaikista kauniista paketeista. Kaikki paketit osuivat ihan nappiin, yllättivät ja ilahduttivat minua. Suuri kiitos sinulle!

Viimeinen Jämäkuun työ on melkein päätelty. Ja sitten alkaa ne ihanan kamalat kesäyöt!

4 kommenttia:

Nina / Kasoittain kirjoja kirjoitti...

Ihana paketti!

Jenni S. kirjoitti...

Vasta puolitoista kuukautta sitten bloggasit miehesi valittaneen kauppakassien puutteesta: http://pinnin-ihmemaa.blogspot.com/2012/04/projektipussukoita-ja-kauppakassi.html
Ja noita kun on tullut tehtyä, niin homma oli sillä selvä! Tuo kassi kestää useammankin maitotölkin painon. Sen voi siis ihan huoletta lastata täyteen.
Ja mitä vihkoon tulle, niin tokihan sä raaskit sitä käyttää. Ainahan sä voit mulle laittaa pari Pepin kuvaa ja läjän papereita niin tokihan saat uuden vihon :)
Korttitaituri en ole, sekatyöläinen lähinnä. Vähän kaikki onnistuu kohtalaisesti.
Kiitos keväästä, sinua oli mukava ilahduttaa!

Heidi kirjoitti...

Ihanan värinen kauppakassi!
Ja suloinen vihko.
Kortteja olen itsekin ihastellut, että kuinka kauniita.

Pinni kirjoitti...

Kuules Liljankukka! Kyllä sinä vaan olet aikamoinen taituri monessakin. Voisit kirjoittaa, että vähän kaikki onnistuu hienosti!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)