Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

5. toukokuuta 2012

Olga-sukat

Neulominen on viimepäivinä vähän hidastunut. Minulle on käynyt samoin, kuin monelle muullekin. Puutarha kutsuu. Kukkapenkkejä en ole rapstellut, mutta karsinut juhannusruusun, leikannut muutaman puskan kokonaan alas ja haravoinut. Sen lisäksi tontilta on kaadettu valtava kuusi keskeltä takapihaa, purettu vanha hiekkalaatikko ja kaivettu lammesta lähtevää ojaa. Nyt sitä voi kutsua jo puroksi. 

Pihasuunnittelijakin meillä kävi, mutta siitä lisää myöhemmin.

Olgat kuitenkin sain eilen illalla Suomen peliä katsoessani loppuun. Päättelykin sujui ilman suurempia huokailuja, vaikka langanpäitä näissä kyllä riitti.


Olga-sukkien ohje löytyy Käspaikasta. Minulla silmukkamäärät olivat samat, kuin ohjeessa, lanka oli vaan ohuempaa ja puikot 2,5mm eebenpuiset. Ohjeenmukaisen nilkkaresorin jätin kokonaan tekemättä ja tein kuviota koko sukan matkan. Kantapään jälkeen vähensin jalkapohjan silmukoita 14:ta puikoilleen. 


Kantapään ruskea lanka on Vilmaa. Sininen on muistaakseni Baby ull- lankaa. Varren violetti sitten taas on kai Fabelia. Lopuista langoista en muista. Hyvin näihin sai jämälankoja uppoamaan. Kuitenkin vain violetti meni kokonaan loppuun. Muita lankoja jäi ihan pienet nyssäkät, mutta kuitenkin niin suuret, ettei niitä viitsi poiskaan heittää. Pari kierrosta niillä joihinkin sukkiin saa. Lankaa näihin kului 75grammaa.


Nämäkin sukat lähtevät Hyvän Mielen Sukat-keräykseen. Seuraavaksi pukoilla onkin jämätöiden kuningas, tiskirätti.

8 kommenttia:

etana kirjoitti...

Ihanan pirtsakan väriset sukat!!!!

notto kirjoitti...

Todella hyvät värit sukissa!

Milli* kirjoitti...

Ihanat Olgat =)

Simpura kirjoitti...

Olgat on aina ihanat :)

Sanna kirjoitti...

Iloisen väriset Olgat!

Kisa kirjoitti...

Pirtsakat Olgat :)

Heffaklumpen kirjoitti...

Kauniit sukat. Minä kyllä tuon mallin tunnen mutten ole koskaan törmännyt sen "oikeaan" nimeen. Täytyy käydä käspaikan sivuilta kurkkaamassa. Nyt vasta löysin blogiisi, ihania juttuja sinulla täällä ja taidan itsekin katsoa tuota Hyvän Mielen sukkatempausta. Kiitos vinkistä!

Milukka kirjoitti...

Olgat on aivan ihanat:)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)