Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

30. huhtikuuta 2012

Huhtikuun neulotut

Huhtikuussahan minä neuloin vaikka kuinka. Tai ainakin sain valmiiksi. Pitkä automatka lappiin ja takaisin tietenkin auttoi asiaa ja samoin talviloma. Toisaalta taas viikon lomalla en kuitenkaan kerennyt neuloa ihan älyttömästi, kun oli kaikkea muutakin.

Huhtikuu oli myös neulomisen suhteen siitä helppo, että ulkona ei vielä juurikaan voinut pihahommia tehdä ja niin jäi aikaa neuloa. Nyt en taas malttaisi sisälle tulla ollenkaan.

Huhtikuussa lankaa kotiini kulkeutui 435grammaa. 200grammaa oli Salaisen ystävän paketissa ja loput oli jotain ihme jämälankoja jostain lapsuudenkodin kaapin perukoilta.

Lankaa taas kulutin 725grammaa, joiden lisäksi 50grammaa lahjoitin pois. Ihan huimaa. Lankavarastoni siis pieneni huhtikuun aikana 340grammaa. Huippua! Tajusin muuten, että jos jatkaisin neulomista samaan tahtiin, enkä ostaisi yhtään lankaa lisää, niin vuoden lopussa minulla ei olisi enää varastossa lankoja. Eihän sekään kyllä kivaa olisi, lankaa pitää olla, muttei liikaa.

Huhtikuun kivoin neule oli taas vaikea valita. Neuloin paljon kivoja juttuja, mutta ehkäpä Kevätsukat sitten olivat ne kivoimmat. Ne oli ensimmäiset, jotka kuvasin ulkona. 

Hyvää vappua teille kaikille. Itselläni se menee rauhallisissa merkeissä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)