Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

10. huhtikuuta 2012

Kevät-sukat

Ystävälläni on kohta syntymäpäivät. Ajattelin hänelle jotain neulottua. Sukat tietenkin sain taas aikaan, mutta hei! niitähän tarvitaan aina. Tälläkertaa tein kuitenkin vähän ohuemmasta langasta nuo, sopii kevääseen paremmin.


Sukat on tälläkertaa aloitettu varresta. Tein 2o2n-resoria ja sitten ihan vaan sileää. Tiimalasikantapään ja kärkikavennukset. Puikot olivat 2,5mm eebenpuiset. Vähän neulomista hankaloitti se, että yksi puikon kärki katkesi kesken neulomisen. Vaan niillä mennään, mitä on. Hyvin sujuu, kunhan sillä puikoilla ei tarvitse simukoita nostella.


Lankana näihin sukkiin käytin On line Supersockea ja väri oli yksi Bambini color-valikoimasta. Lanka oli minulle melko uusi tuttavuus. Pidin siitä kyllä paljon. Tuota lankaa minulla onkin vielä kerä, pari. Näihin sukkiin lankaa kului 80grammaa ja sukat ovat kokoa 38.

Ja se on kevät nyt.

7 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Pirteät raitasukat :)

Heidi kirjoitti...

Keväällä minuakin alkavat puhutella tuollaiset kepeät, heleät värit. Oikein onnistuneet kevätsukat :) .

M kirjoitti...

Kivan väriset sukat teit. Itseäni kiinnostaisi tehdä se tiimalasikantapää seuraaviin sukkiin. Nyt jalassani on saadut sellaiset ja ne kun tuntuvatkin oikein mukavilta jalassa =D
Pitänee löytää jostakin niiden tekemiseen ohje.

Milukka kirjoitti...

Onpas ihanat keväiset sukat! Ja varmasti synttärisankarikin näistä tykkää:)

Sirpa kirjoitti...

Kauniit ovat,ja keväiset :)

Sanna kirjoitti...

Kivan keväiset sukat, ja totta - sukkia tarvitaan aina!

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :)
Matonkude, netti on täynnä tiimalasikantapään ohjeita. Itse en enää muista yhtään, mistä sen opettelin. Pari kertaa piti tehdä, ennenkuin sain hyvän. Mutta nyt kun sen osaa, niin teen tosi mielelläni. Ainakin vähän kapeampaan jalkaan istuu mielestäni paremmin.

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)