Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

25. huhtikuuta 2012

Pekka Pingviini

Saanko esitellä, Herra Pekka Pingviini.


Pekka valmistui jämälangoista ihan vaan itseni ja mieheni iloksi. Musta lanka on 7veljestä, valkoisesta ja oranssista en tiedä. Veikkaanpa, että oranssi voisi olla Kauhavan kangas-aitan lankaa. Ainakin se oli ihana neulottavaa.


Pekka on täytetty osittain villalla ja osittain jämälangan pätkillä. Myös kaikki päättelylangat ja löytyneet langanpätkät Pekka söi. Yhteensä tähän kului lankaa 65grammaa.


Ohje on Laura Longin kirjasta Neulo lempileluja. Suloisia malleja kaikenikäsille. Pekan ohje oli hyvä ja ohjeen mukaan se oli myös helppo neuloa. Tuon kirjan lainasin kirjastosta ihan huvikseni, mutta kotona selailtuani huomasin siellä olevan monta, monta ihanaa ohjetta. Ehkä joskus hankin tämän kirjan omaankin hyllyyni.


Tässä työssä pääsin kokeilemaan ihan uutta juttua: intarsiatekniikkaa. En ollut edes ikinä kuullut moisesta. Vaan helppoa oli. En minä mitään mallitilkkuja tehnyt, aloitin suoraan vaan kokeilemaan Pekkaan tuota neuletta. Käspaikassa on muuten hyvä kuvaus tuosta intarsiatekniikasta.

10 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Suloinen pingviiniherra!

Unknown kirjoitti...

Pekka on jo uskaltatunut uloskin, maailmaa katselemaan. Soma herra.

Milukka kirjoitti...

Pekkahan on siellä kuin kotonaan:D

Niistä Olga-sukista. Miulla siis lankana Nallea ja puikot 3. Silmukkamäärä ihan kuin ohjeessa enkä kaventanu nilkassa. Kiilakavennuksia tein "yhden enemmän" pohjapuolelle, niin että jalkapohjassa on 1 silmukka/puikko vähemmän, eli tais olla sitten 15. Näin on tullu miun mielestä sopivan kokoiset.

notto kirjoitti...

Onpas hauskaa, että Pekka on päässyt ulkoilemaan :)

Pinni kirjoitti...

Tokihan Pekka ulos pääsee aurinkoisena päivänä. Taitaakin tykätä auringosta tuo. :)

Mili* kirjoitti...

Aivan ihana Herra Pingviini =)

Vyyhti kirjoitti...

Voi, onpa hän söötti!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana pingviini herra!

- Sny -

Pinni kirjoitti...

Kiitos. :) Pekka on suloinen.

Kisa kirjoitti...

Söpö Pekka :)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. :)